Hvordan tegne den lille havfruen

 

1.

Tegn skissen til Ariels hår. Den lille havfruen er ofte under vann, noe som gjør håret oppe og ut av hodet, ligner avrundede flammer.

2.

Tegn Ariels bangs, toppen av hodet og hennes øre. Den lille havfruens smørbrød består av fire store biter, som kommer ned til peker over pannen. Den lille havfruens venstre sideburn gjør toppen av hennes venstre øre og rammer også en del av pannen.

p> 3.

Trekk oversikten over Ariels hode, nakke og skuldre. Den lille havfruens hodeskille ligger litt på høyre side i bunnen av pannen. Bunnen av Den lille havfruens hode danner en hjerteform, som kommer til et punkt i bunnen.

4. Dra Ariels armer, hender og hale. Den lille havfruens høyre arm er trukket i sin helhet, med hånden cupped og hennes tommel ute av syne. Dra deretter halen sin, som starter fra punkter like under høyre albue og ved høyre håndledd. Det skal komme ut til sin bredeste punkt på The Little Mermaid's hofter, og deretter taper innover.

Tegn en V-form under The Little Mermaid's albue og underarm. Dette er punktet hvor overkroppen møter halen. form over Den lille havfruens høyre underarm, utvide til den er parallell med Den lille havfruens høyre bicep. Tegn Den lille havfruens venstre arm og hånd fra dette punktet. Ariels venstre hånd er flatt, med pekefingeren som bare vises litt på baksiden av hånden.

5.

Tegn Ariels shell bikini topp og ansiktsfunksjoner. Den lille havfruens bikinistopp er sirkulær. Den høyre koppens bredeste punkt er i midten, mens den venstre koppen blir gradvis smalere som den nærmer seg bunnen av koppen. Den lille havfruens høyre øye er formet som en hovedstad 'D' og hennes venstre øye er speilbildet av dette. Den lille havfruens øyne skal ta opp flertallet av pannen hennes. Hennes munn ser ut som en crescendo, med tynne lepper og tenner som viser.

6.

Farge i Ariels hårrød, hale grønn og hennes kropp en ferskenfarge. Havfrue øynene er blå og skallet bikini toppen er også blå.

'The Little Mermaid', en Disney-film, kom ut i 1989 og markerte en retur til eventyrstilen til fortellingen til Disney: 'Cinderella' kom ut i 1950; 'Snow White and the Seven Dwarfs' kom ut i 1937. 'The Little Mermaid' har Ariel, en havfrue som blir forelsket i en menneskelig prins. Hennes genreringsfunksjoner ble sagt å være modellert etter skuespilleren Alyssa Milano.