Tips og enkle trinn for å finne barnas bok litterære agenter

  Når du har skrevet en bok og ønsker å forfølge publisering med en utgiver, kan det hende du trenger hjelp fra en litterær agent. Litterære agenter representerer forfattere og introduserer dem til forlag som kan være interessert i sine bøker. De kan hjelpe forfattere med redigering, pitching og markedsføring av manuskripter til utgivere samt forhandlingskontrakter. Noen utgivere tar bare av med forfattere gjennom deres litterære agenter og vil ikke vurdere materialet ditt uten representasjon.

Litterære agentguider

Ulike publikasjoner produseres hvert år som inneholder oppføringer av litterære agenter og kategoriene av skriving de representerer. Writer 's Digest publiserer hvert år sin Writer' s Market, som inneholder en liste over litterære agenter, inkludert barns bok litterære agenter. De publiserer også en katalog spesifikt for forfattere som leter etter litterære agenter som representerer barnas litteratur. Barnas forfatter s og Illustrators marked. En annen guide som mange barns bokforfattere bruker som ressurs, er Jeff Herman's Guide til Book Publishers, Editors and Literary Agents. En ny og oppdatert versjon publiseres hvert år. Alle disse bøkene inneholder Spesifikke detaljer om litterære agenter, for eksempel kontaktinformasjon og veiledningsinstruksjonsretningslinjer. Disse bøkene har også artikler om ulike skrivegenrer og fag for å hjelpe utdanne forfattere. De kan kjøpes online eller i bokhandler, og enkelte biblioteker har også tilgjengelige kopier.

Nettbaserte ressurser for litterære agenter

Du kan finne barns bok litterære agenter gjennom elektroniske ressurser eller nettsteder som inneholder oppføringer. Du kan skrive inn ordene 'litterær agent' i søkebrowseren, og du vil ha flere nettsteder å velge fra listen litterære agenter som representerer barns bokforfattere. For eksempel er WritersNet en online kilde som lister agenter etter sted og emne . Du kan slå opp barnas litteraturoverskrift for å finne lenker til agentwebsteder, og du kan undersøke deres byråer samt publiserte bøker de representerte. En annen online kilde som lister litterære agenter rundt om i verden er 1000 litterære agenter. Hvis du skriver 'litterære agenter for barnas bøker' i søkebrowseren, finner du oppføringer av individuelle byråer som representerer barns bokforfattere.

Ekstra måter å finne litterære agenter på

Hvis du går med forfatterens s konferanser og seminarer for barns bokforfattere, kan du få muligheten til å møte litterære agenter som representerer barnelitteratur. Å møte dem personlig betyr at du kan få muligheten til å diskutere boken din og få en personlig invitasjon fra agenten til å sende inn ditt manuskript for deres anmeldelse. Hvis de ikke er interessert i bokidéen din, kan de kanskje gi deg en henvisning til en annen litterær agent som kanskje vil representere deg. Det er også et annet tips for å finne barns bok litterære agenter å se på dedikasjonssiden i barnas bøker for å se om agenten er nevnt.