Slik Airbrush Computer Cases

 

Prosessen

1.

Fjern datamaskinhuset fra datamaskinen. Skru bare de halvt dusin skruene som festes til CPU-rammen og skyv den av.

2.

Rengjør saken med å gni alkohol og en klut. hjelp luftbrush-malingen til å holde seg til overflaten av saken.

3.

Finn et bilde av bildet du vil overføre til datamaskinens etui. Du kan skrive ut det på størrelse du trenger for den endelige grafikken.

Legg frisket over bildet og kutt ut frisket hvor du vil maling for å påvirke ditt endelige arbeid. Frisket er i utgangspunktet en stencil -lignende materiale som kan klippes ut til hvilken som helst form du vil ha. Hvis bildet ditt har mer enn en farge, må du kutte ut et annet frisketark for hver.

5.

Bruk frisket til datasettet, lag for lag, og bruk malingen over den, på datamaskinhuset. Når du har tatt av frisket, må malingen bare ligge på bildet der frisket ble skåret ut.

Tips og advarsler

  • Vent for hvert lag med maling å tørke før du legger til et nytt lag.Pick bilder som er veldig grafiske, uten fargevariasjoner eller blandinger.
  • Hvis du ikke fjerner saken fra datamaskinen, er det bra sjanse for at noen maling eller andre våte stoffer kan komme inn i datamaskinen.
  • Hvis du vil legge til bilder i datamaskinens tilfelle for å få det til å skille seg ut fra resten, er airbrushing en god måte å gå. Du kan lage nøyaktige bilder med dristige farger.