Hvordan male Seascape Paintings

 

1.

Bestem sammensetningen av maleriet ditt. Skiss litt med en blyant og fyll inn de mellomrommene du skal male. Skiss en linje for å indikere hvor horisonten vil være, og legg til en andre linje for å indikere kysten. Hvis det ikke blir en strandlinje i seascape, skisse i den generelle oversikten over vannegenskapene du vil male. Dette betyr at du vil produsere bølger som er enten rolige eller hakkete, avhengig av hvilken type maleri du vil oppnå.

2. < / p>

Dip en mellomstor børste i fargen din himmel vil være. Bestem deg på en blå, klar himmel med skyer eller en mørk, stormfull himmel. Dette vil avgjøre om du bruker en blanding av blå og hvit eller svart og hvit maling. Bruk børsten til å lagre fargen på lerretet ditt for himmelen. Bland dine tofargevalg for å skape tekstur og variasjon når du bringer himmelen til horisontlinjen.

3.

Paint ditt hav med en middels pensel for å få det viktigste vannkilde først farget. Tenk på de forskjellige variasjonene i dybde og tone, måten lyset skinner gjennom vannet noen steder, noe som gjør det nesten gjennomsiktig. Bruk forskjellige nyanser av blått for å skape disse forskjellene. Fokuser på å fange nyanser av vannet ditt nå og kanten detaljer senere.

4. Bruk en tynn børste for å lette bølgene. Dyp penselen inn i hvit maling og dab den rundt spissene av bølgene dine for å skissere. Påfør litt press for å la malingen spre seg, noe som vil resultere i vannsprøytene som er typiske for seascape malerier. Hvis du maler en mer stormfull atmosfære, bør du vurdere å bruke en bredere, mykere børste til å bruke hvit maling. Bruk den samme dabbing-bevegelsen til å skumme vann-effekten og skift deretter til en mindre børste for å male vannspray.

5. Legg til en klippe i en av hjørnene på maleriet. Bruk en blanding av svart og brun maling fra ett nederste hjørne, og kjører omtrent en tredjedel av veien opp. Klippen skal starte Bredere på bunnen og tynn ut som du tar den opp. Bruk en tynn tippe børste og linjer med mørk svart maling for å lage de skumle lagene på klippen, og vasker mellomromene mellom de mørke linjene med en pensel dyppet i vann til gi klippen sin dybde.

Seascape malerier har alltid hatt en fascinasjon med både kunstnere og samlere. Joseph Mallord William Turner var en europeisk maleren i 1800-tallet hvis seascape malerier forblir populære. Havet er det perfekte emnet for kunstnere på grunn av de mange ansikter og utfordringer det presenterer. Fra de stille bølgende bølgene ved kanten av kysten til de skummende, sint bølgene stiger og krasjer under en storm, er seascapes en av de mest interessante scenene å fange på lerret.