Hvordan male møbler

 

1.

Sett opp arbeidsområdet ved å spre ut dråpekluten og plassere ditt møbel i midten. Avhengig av hva slags møbler du arbeider med, kan det hende du må fjerne skuffer eller annet tilbehør på dette tidspunktet.

2.

Fest møbler til den har nådd Ønsket glatthet. For å få den rette følelsen, må du kanskje snu stykket opptil tre ganger ved hjelp av en rekke sandbøker. For eksempel kan du starte med å bruke 100 grit (veldig grovt), men du bør slutte å bruke 150

Påfør en pels av den vannbaserte primeren ved hjelp av en mellomstor pensel. Når primeren har tørket, som vanligvis tar omtrent to timer, påfør et annet lag og gi det tid til å tørke helt før du går videre til neste trinn.

4.

Sand noen områder med 150 grit sandpapir som vises For grov eller splotchy.

Påfør en tynn, jevn kappe av vannbasert maling, pass på å male i samme retning som trekornet. La dette frakke å tørke.

6.

Påfør et annet lag maling. På dette tidspunktet dersom e maling på møbler ser fortsatt tynn eller spottete ut, du må kanskje bruke et tredje lag maling.

7.

Tillat at møblene tørker over natten før de kommer inn i hjemmet ditt .

Tips og advarsler

  • Støv som produseres som et resultat av sliping, skal fjernes med en håndvakuum, børste eller tørr klut. treet våt før du maler og maler møblene vil ødelegge sjansene for at malingen overholder riktig.
  • Aldri arbeide i et område som ikke er godt ventilert. Gassene fra malingen kan føre til svimmelhet og hodepine, og i noen tilfeller kan det føre til at en person svimer.
  • Alle synes å være mer miljøbevisste i disse dager, og enhver ekspert vil fortelle deg at den beste måten å gå grønt på er å gjenbruke varer du allerede har. I stedet for å dumpe det gamle skapet eller kommode i en deponi og bruke dine hardt opptjente penger på en ny, gi det gamle møbel nytt liv med et friskt lag maling. Ikke bare er det billigere, men det er også bedre for miljøet.