Hvordan tegne julemanden alver

 

1.

Tegn en stor 't' -form på midten av siden. Legg en sirkel på toppen av 't' -formen der de horisontale og vertikale linjene konvergerer for å skape hodet til elven.

2.

Fest en buet triangulær form til øvre høyre side av hodet for å lage floppen på elven. Legg kroppen med en rektangulær form som kommer ned fra bunnen av hodet.

3.

Gi elven armer med to buede 'C' figurer festet til venstre og høyre side av kroppen. Tegn bena med to vertikale linjer som kommer ned fra elvets kropp. Tegn retningslinjene for de buede elveskoene med sideveis 'J' -former festet til endene på beina.

4. Dra ut øynene med to sirkler på den horisontale linjen av 't' form kors. Legg nesen med en 'U' -form mellom øynets nedre kanter. Legg den smilende munnen med en halvmåneform i bunnen av ansiktet. Du kan lage en tannrekke med et rektangel festet på toppen av munnen.

5.

Tegn ørene med en trekant som kommer til venstre og høyre på siden Elfs ansikt. Legg håret med en klump av hakkede linjer rundt bunnen av hatten og over og under ørene. Legg kragen til skjorten med to trekantede former som kommer ut fra venstre og høyre side av hodet. Legg til en parallell linje rundt innsiden av hver armlinje. Tegn en liten firkant på enden av armen til mansjetten på skjorten og legg en knytnote med en oval på enden av armen.

6 Legg ut en parallell linje på toppen av skoen som følger kurven på bunnen av skoene. Lag beltet med et rektangulært bånd som løper over magen. Legg til en firkant i et torg midt på beltet for å lage beltespenne. Legg to trekanter ned og ned av bunnen av kroppen. Legg eleverne i to sirkler i øynene.

7.

Slett overlappende retningslinjer. Blekk hele illustrasjonen og la blekket tørke før du sletter blyantlinjene. Mørk i munnen og beltet.

Tips og advarsler

  • Du kan fargelegge det endelige bildet av elven med kunstmarkører.
  • li> Pass på å la bleken tørke før du sletter blyanten eller tegningen vil smøre. Santa ville ha en forferdelig masse arbeid å gjøre på egen hånd uten hjelp av hans horder av alver. Disse uklarte helgene til jul er den dominerende arbeidsstyrken bak julenes leketøysproduksjon, og det er på tide at de ble utødeliggjort i et kunstverk. Du kan bruke illustrasjoner av hjelperalver på julekort eller som en dekorasjon for å hjelpe venner og familie til å komme i humør til jul. Du kan lage disse skapningene så enkelt eller så komplisert som du ønsker, ved å legge til flere detaljer eller forlate bildet rent og enkelt.