Hvordan bli en popkulturekspert

 

1.

Du kan lære om popkultur på to måter: å være der eller ved å lese om det. Å være der er å foretrekke, men hvis du bor i en liten by, er det kanskje ikke så lett. Så først hvis du vil gjøre det ved å faktisk leve det, må du flytte til Los Angeles eller New York City. Hvis du ikke kan flytte der, kan du prøve Boston, Miami, San Diego, San Francisco, Chicago, Austin Texas, Portland Oregon, Baltimore eller Washington DC.

2.

Bor i en stor byen vil gi deg muligheten til å se live musikk show på daglig eller ukentlig basis. Du vil også kunne se første runde på Broadway eller off-Broadway eller film premiere. Gå til moderne museer og kunstgallerier for å oppdage nye og kommende artister. Vær en del av fellesskapet for kunstgodkjenning og utvikle meninger om musikk, kunst, film og litteratur.

3.

Hvis du ikke kan leve i slike dyre byer (den største ulempen), er din neste metode for å lære popkultur, å lese og se den. Les Underholdning Ukentlig (ja, les den ukentlig!), Det er flott, flott lesing og vil være en god guide til de beste filmene, de beste bøkene og de beste showene å se. Jeg er ikke alltid enig med musikkanmeldelser men de peker deg i den riktige retningen.

Bruk TV judiciously - du trenger ikke å se det 24/7, men se de gode greiene - Comedy Central, AMC (Breaking Bad), FX, SciFi og spesifikke TV-programmer. Alle i popkulturen vet at de har sett The Simpsons, The Family Guy, Tapt, Desperate Housewives, The Office, 30 Rock, Ugly Betty og Gossip Girl.

Tips og advarsler

  • Fyll opp din iPod med nåværende podcaster, lytt til Fresh Air NPR), Dette amerikanske livet og holde deg oppdatert med dagens popkulturreferanser.
  • Jukser deg med Wikipedia!
  • Lytt til ny musikk og vær i forkant med popkulturen < / li>
  • Unngå bunndyringen - nyt popkulturen re har ingenting å gjøre med å holde seg oppdatert med tv-reality stjerner, The Hills, Brangelina. Det er en sløsing med tid til å lese i touch eller amerikansk ukentlig. Hvis det er den slags popkulturen du vil ha, må du likevel nyte det, men det er en flyktig type popkultur.
  • Popkultur referanser florerer i litteratur, tv, filmer og magasiner. Få litt popkulturkunnskap, og du kan snakke med noen, for det er i naturen noe motiv i popkulturen at noen vil være interessert i å diskutere.