Hvordan male plast med krom

 

1.

Sørg for at du har passende sikkerhetsartikler: Briller, Hansker, Ansiktsmaske (designet for maling, vær så snill) og et godt ventilert område for å fungere. Husk temperaturen mens den spiller en del i settet og finishen av malingsjobben. * Merk: Chroming er et kjemisk bad / finish som er lagt til å stjele og stryke, så dette er ikke tradisjonelt krom, men mer en krom-lakkfarge.

2.

Du må fjerne elementet du vil ha krom fra det du ikke vil ha krom. Hvis dette ikke er mulig, bruk maskerings- / malere tape og avis for å dekke alle elementer du vil hate å se krom. Pass på at du tillater et stort område med over spray her , bedre trygg og beklager. Ta deg tid og gjør en fin jobb på prepping, og varen din vil se mye bedre ut.

3.

Forbered stykket ved å vaske det og gjøre det Sørg for at den er tørr. Bruk deretter en fin sandpapir til å skrape den eksisterende overflaten (uansett hva det måtte være). Du trenger ikke å bruke mye innsats og styrke her, bare berør plasten lett. Bruk Emory-brettet til å komme inn i alle hjørner og vanskelig å nå steder. Hvis dette er for stort, prøv et papirklipp og en liten bit av sandpapir. * Merk: Du ønsker ikke å hakke plastet!

4.

Når du er fornøyd, er brikken tilstrekkelig spylt. Bruk en fuktet klut til å rengjøre overflaten av støv / rusk. Vannet er fint her, bare vær sikker på at stykket er tørt før du fortsetter. En vanlig tørketrommel med lavest innstilling vil også fungere for å tørke, men hold varmen borte ...

5. Når varen er tørr, ren og slipt. Kontroller maskeringen og over sprøytetekningen igjen, for å være sikker på at ingenting ble flyttet mens du slo på.

6. Når du bruker bunnen / primeren, følg instruksjonene på boksen. Pass på at du er langt borte fra bordet / arbeidsplassen / varen når du rister den kanen.
* Jeg vil normalt bruke et stykke partiskort til å trene på før jeg forsøker å prime det virkelige elementet. Det gir deg og din finger en ide om sprøytemønster og mengde primer som kommer ut under trykk.

7.

Støv primeren lett på overflaten som skal males, hold beholderen ca 6-7 inches fra brikken og beveger seg over hele varen til enhver tid. Bruk en fanningbevegelse, begynn sprayen før og slutter etter brikken. Når du først har belagt stykket STOP, la det tørke og gjenta prosessen igjen slik at du har fullstendig dekning av primer i mange små lag. Unngå å prøve å få øye på berøringsflatene uten å tanne kanen over hele stykket, dette medfører drypp og pudding

Før du følger trinn # 6- # 7 igjen (denne gangen bruker spraykromen), må du kontrollere at varen har ' T oppsamlet støv ved å tørke først. Det er viktig at primeren er tørr! Når du har fullført kromjobb, la den sitte og tørke grundig før du fjerner tape og over spraybelegg. Nyt!

Tips og advarsler

  • Bruk aldri harde rengjøringsmidler på plast.
  • Kontroller at primer og maling du bruker, er laget for plastbruk.
  • Med malingfremskritt kan du velge å hoppe over scuffing sandpapir delen, men jeg har aldri fått gode resultater uten det trinnet. Bare tid, tålmodighet og kjærlighet.
  • Følg produsentens retninger helt, noen ting endres, og ikke alle malinger bruker de samme prepping instruksjonene.
  • Husk temperaturen!
  • Hvis du bruker en spray, kan du praktisere for gode resultater, anbefaler jeg testsprayer og mønstre først på skrap.
  • Manglende bruk av sikkerhetsartikler som briller, hansker og en skikkelig ansiktsmaske designet for maling kan forårsake skade eller død. Bruk dem, og hvis du føler deg lette / svimmel / feint, flytt straks til et område med mye frisk luft eller kontakt en lege med en gang.
  • Hvis du har flere spørsmål angående maling eller prosedyrer, kontakt produsenten av din primer og maling.
  • Å gi plastbrikker kromappellen er enkel og mindre tid da du tror.