Hvordan tegne Krigens Gud

 

1.

Undersøk referansebildet for proporsjoner av ulike kroppsdeler som hode, torso, armer og ben. Tegn en liten sirkel for hodet på papiret med en blyant. Inkluder lett trukket horisontale ansiktsretningslinjer. Disse vil hjelpe deg med å plassere øynene, nesen og munnen på riktig måte.

2.

Tegn i form av torso, armer og ben ved å henvise frem og tilbake fra bildet ditt til tegningen din. Sammenlign proporsjonene av det du har trukket til bildet. Slett og tegne igjen om nødvendig. Disse er alle bare begynnende former som vil bli raffinert etter hvert som detaljene er lagt til. Trekk i retningslinjer for de seks pakke magesmuskler og brystkreftmuskler.

3. Tegn i muskulaturdetaljer som biceps, underarmene, nakken, magen, låret og kallen muskler. Fortsett å referere til kildebildet for former, proporsjoner og posisjonering. Mørk kroppens og musklenees utseende når du har proporsjonene riktig.

4. Skrive lett i hånd, sandaler og ansiktsfunksjoner. Bruk retningslinjene på hodet for å plassere øyne, nese og munn. Inkluder varemerkelinjen som krysser Kratos ansikt og kropp. Mørk disse skisselinjene når de passer til deg. Skiss i lette den rynkede løvlenden, belte og annet tilbehør du vil legge til. Mørk linjene når du er ferdig. Hold blyanten din på en 45 graders vinkel, skygge rundt muskler, kurver og folder i klut.

Tips og advarsler

  • Trykk blyantens hårdere under skygging når du beveger deg vekk fra forestillte lyskilde for å skape en mer troverdig gradasjon.
  • The God of War videospill for Sony Playstation 2 og 3 er et populært action-eventyrspill basert på gresk mytologi. Spillets historie følger hovedpersonen, Kratos, som kommer inn i tjenesten til Ares til han styrter ham med hjelp av Athena og blir den nye gudens krig. I det siste kapitlet i sagaen, Gud of War III, Kratos lag opp med de gamle titanene for å ta ned Zeus. Kratos er et kraftig, iøynefallende tegn med bukende muskler og en varemerke rød stripe som krysser kroppen sin.