Fugler som liker valnøtttrær

  Mer enn 21 arter av valnøtttrær fyller verden og produserer de spiselige delikatesser som er skjult inne i fruktets tykke skall. Etter ca 15 år blir valnøttbark tungt sporet, noe som gjør den perfekt for grub-å spise fugler. Mennesker høster nøtter fra treet og bruker skallene i fargestoffer, blekk og til medisinske formål. Valnøttet fungerer som en kilde til ly, beskyttelse og mat for alle dyreliv. Noen fugler har tatt mer enn en uformell likning til det sterke, høye valnøtttreet.

Eastern Screech Owl

Den østlige screech uglen liker å rooste i sorte valnøtttrær. De to krysser i øst til midten av USA og sørlige Canada. Den guløyne ugle blir ofte hørt oftere enn sett, siden dens grå, brune og rødbrune fjær passer perfekt inn i trekantene av treet. Ullen bruker triller, fløyter og screeches til å kommunisere og spise sangfugler, insekter og små gnagere.

American Crow

Som mange fugler, spiser kråker valnøtter, men i motsetning til de andre kan kråper ikke hacke inn i valnøtten uten nyskapning. Den svarte fuglen samler en valnøtt og dråper den på en hard overflate som asfalt eller betong. Den ekstremt intelligente fuglen liker også å ta mutteren til et travelt skjæringspunkt og plassere det på veibanen, slik at store biler gjør arbeidet. Fuglen vil til og med flytte den, hvis bilene går uten å knekke mutteren.

Gult-bellied Sapsuckers

De gule-bellied, rød-naped og rød-bellied sapsuckers feed ved å strippe bark og lage hull i sap- produsere trær. Valnøtt-treet er blant trærne som den gule bellied sapsucker benytter til sap. Fuglen spiser insekter som graver til treet. De smidige fuglene kryper opp og ned i valnøtttreet mens de er rett opp, sidelengs og opp ned og søker etter sitt neste måltid. Denne sort-hvite relativiteten til speilet er en keystone-art --- en art som har en avgjørende rolle i helsen og produktiviteten til økosystemet.

Svovelkryssede kaketoer

Svovelkreftede kakadoer er støyende, papegøyer -formet fugl med hvite fjær, gule plumes og grå nebber, og nyt valnøtttrærne i Australia. I showet beskriver 'Normalt' Norm Wilkinson forholdet mellom fuglen og treet ved å si: 'Svovelkrusete kakadoer er monstre - flotte fugler, men de' er ikke veldig gode for valnøtter. Det er en konstant kamp. Det er veldig vanskelig å snu ryggen din på frukthagen og gå bort i et par dager og finne ut at trærne har blitt strippet. 'En hel flokk vil komme ned på et moden valnøtttre og spre åpne valnøtten Shell. Innbyggerne i Australia anser det ofte som et skadedyr på grunn av dens ødeleggende oppførsel.