Hvordan å beregne en taper

 

1.

Mål lengden på området til objektet som springer. Hvis graden av tapering ikke er konsistent over objektet, og du trenger den eksakte koniskiteten for hvert område, bryter du problemet ut i individuelle beregninger for hvert område.

2.

Mål Bredden på objektet i begynnelsen av avsmalningen og enden.

3.

Trekk den minste bredden fra den større for å få mengden av taper. For eksempel, hvis objektet er 10 tommer ved begynnelsen av avsmalningen og 5 tommer på enden, er den totale taper fem tommer.

4.

Del lengden på taper av mengden av avsmalningen for å få graden av avsmalning, som hovedsakelig er skråningen. For eksempel, hvis mengden av avsmalning er 5 tommer, og taperens lengde er 50 tommer, er taper en tiendedel tommer av taper per tomme, eller mer bare en tommers taper for hver 10 tommers avstand.

En avsmalning er en reduksjon av bredden på noe over en avstand. Beregning av taper av en gjenstand er like enkelt som å finne ut hvor mye det blir mindre over en bestemt avstand. Du kan velge mengden av avstanden for å tilfredsstille de spesielle behovene til prosjektet ditt. Mengden eller vinkelen til taperingen forblir konstant hvis du bruker de samme enhetene.