Hvordan klargjøre før du får en tatovering

 

1.

Velg et design som passer for deg. Det kjente tegneseriefiguret kan være søtt, men vil du likevel like det 20 år fra nå? Prøv å velge et design som egentlig betyr noe til deg, ikke noe som bare er søtt eller kult akkurat nå. Hvis det er mulig, designe det selv eller få noen til å designe det for deg, slik at det er noe som virkelig reflekterer hvem du er, og har stor betydning for deg.

2.

Tenk på hvor du kommer til å få det. Det er flere ting å ta hensyn til når du bestemmer deg for hvor du skal tatoveres. Det er hvor mye det vil skade, hvor mye området kan strekke eller rynke når du blir eldre, og hvorvidt det vil svekke din evne til å få en jobb. Tenk lenge og hardt før du får tatoveringer på ansikt, hender eller andre svært synlige områder; Du kommer til å ha det der for alltid.

3. Ikke ta det lett, tro at du kan få det fjernet senere. Tattoo fjerning er dyrt, smertefullt, og kan forlate arr. Planlegg å ha det for resten av livet ditt, og sørg for at du kommer til å være fornøyd med det valget.

4.

Gå til en anerkjent tatoveringsartist. Spør venner og familie som har tatoveringer som de 'd anbefaler. Hvis du ikke kan få referanser fra folk du kjenner, se etter anmeldelser online, og snakk med kunstneren på hver butikk for å finne noen du er komfortabel med.

5.

Sørg for at kunstneren tar riktige forholdsregler. Pass på at de bruker hansker, bruk nye blekkpotter for hver farge, og at de bruker sterile nye nåler for hver person. Noen tatoveringssalonger bruker en autoklav, som hvis det er riktig brukt, kan være sanitær, men du er bedre i stand til å finne noen som bruker en ny nål til hver kunde og disponerer dem etter.

6.

Vær nykter og klarhodet når du går inn for å få tatoveringen. Få aldri jobb når du er under påvirkning. Du kan angre på hva du får, og det kan være veldig ille hvis du har en allergisk reaksjon eller gå ut.

7. Ta noen med deg. Hvis du er nervøs, eller tror du kanskje ikke har det bra med smerten, ta noen sammen for å ta vare på deg og gi moralsk støtte.

8.

Sørg for at du vet alt om post-care før du går under nålen. Hvis du ikke kan ta vare på det etterpå, må du ikke få det gjort i utgangspunktet.

9.

Snakk til folk du kjenner som har tatoveringer, og få all den informasjonen du kan før du går inn for din egen. Kunnskap er makt!

En tatovering er noe som vil være med deg for resten av livet ditt, så det er noe du bør tenke på nøye og planlegge for før du gjør det. Denne artikkelen vil hjelpe deg å sikre at du har den kunnskapen du trenger før du får din blekk.