Slik leser du lydbøker

 

På kassett eller CD

1.

Kontroller at alle kassetter eller CDer i settet er regnskapsført i pakken og ordne dem for å forenkle prosessen med å flytte fra den ene til den andre. Sett inn det første båndet eller platen i spilleren / stereoanlegget og start avspillingen.

2.

Sett lydnivået til din smak når lyden begynner. Skru ut kassetten og reverser kassetten når en side slutter (for lydbøker i det formatet) hvis stereoanlegget ikke har automatisk reversering.

3.

Skru ut kassetten eller CD-en når den når sluttpunktet og setter inn det neste i sekvensen.

4.

Legg merke til kapittelet og tidskoden ved ditt nåværende punkt på CDen hvis du trenger å skille ut det under avspilling av en eller annen grunn, for å gjøre det lettere å gjenoppta på samme tidspunkt senere. Skru ut ved spor / kapittelbrudd hvis det er mulig for å eliminere hurtig viderekobling senere.

Som en digital lydfil

1.

Finn utvalget av nedlastbar lyd bøker tilgjengelig på elektroniske kilder som iTunes, Amazon.com eller ditt lokale biblioteks nettsted. Opprett en konto på det valgte nettstedet.

2.

Logg inn på kontoen din, finn tittelen / e-postene du vil laste ned, og klikk på 'Last ned' eller 'Last ned nå', avhengig av nettstedet. Oppgi betalingsinformasjon om nødvendig.

3.

Velg en mappe på harddisken for at lydfilen skal lastes ned til (hvis aktuelt) og følg instruksjonene på skjermen for å fullføre nedlastingsprosessen.

4.

Dobbeltklikk på filen i den valgte mappen (eller finn tittelen i iTunes-biblioteket) og Windows Media Player eller den valgte standard mediespilleren din, åpnes og begynner å spille lydboken fra begynnelsen. Legg merke til din nåværende posisjon i filen hvis du trenger det å stoppe og fortsette på et senere tidspunkt.

Tips og advarsler

  • Lydbøker i MP3 eller andre digitale formater kan også overføres til din bærbare MP3-spiller for å gi et annet lyttealternativ.
  • Lydbøker har blitt et populært format for fans av fiksjons- og fiksjonslitteratur for å nyte bøkene deres i miljøer der lesing av den faktiske boken kanskje ikke er mulig, eller for de som rett og slett foretrekker å få bøkene deres på denne måten. Mens lydbøker ikke kan 'leses' måten en vanlig bok leses på, finnes det en generell metode for å spille lydboken i sin helhet, enten den er i fysisk form av en kassett eller CD eller som en digital lydfil.