Hvordan enkelt tegne en tegneserie frosk

 

1.

Frosker er noen av de vennligste og mest fasjonable skapninger på jordens overflate. Du kan begynne eventyret med å tegne en tegneserie modell ved å tenke på den vennligste og mest upretensiøse figuren, sirkelen. Sirkler har ikke hjørner for å peke deg eller rette linjer som er vanskelig å tegne. Sirkler er bare runde og aksepterer uansett hvem du er.

Så hvis du Ønsker å vite hvordan å tegne en tegneserie frosk begynner med en sirkel. Den første sirkelen til å begynne med er hodet. Mens du er i hodet, kan du også legge øyne med det. På denne måten kan frosken se hva du gjør og instruer deg hvis du gjør en feil. Men frosker har ikke sirkler for øyne de har halvcirkler. Noen kalder disse halvmånene. Legg to halvmåner på toppen av froskens hode. Sett nå to mindre halvmåner i de første. Disse er froskens øyenskaller. Farg dem inn så de blir mørke og skinnende. Gi frosken et halvmåne smil for en munn med to prikksirkler over for nesen hans.

3.

Fest en stor sirkel til bunnen av froskens hode for å lage kroppen. Tegn to halvmåner, en på hver side av froskens kropp. Koble den ene enden til kroppen og den ene enden til bakken for å lage bakben. Lag to mer grunn halvmåner på enden av beina for å få føttene Tegn to lange sirkler fra midten av froskens kropp til bakken ved siden av forbenene. Sett tre små sirkler nederst på forbena til tær.

Tips og advarsler

  • Når du lærer å tegne en tegneserie frosk, forstår du det tar øvelse! Ikke bli frustrert, bare fortsett å trene!
  • Få mennesker vet hvordan man tegner en tegneserie frosk. For det meste fordi mange mennesker ikke er kunstnere. Men du trenger ikke å være en kunstner for å gi en gjenkjennelig gjengivelse av denne all-time favorittamfibianen. Ta deg selv en blyant og litt papir og la oss komme til tegning.