Hvordan klargjøre du for første sesjon som livsmodell

 

1.

En uke før praksis legges
Du blir generelt bedt om å holde posen din for noe fra noen få minutter til en time. Hvis du er uerfaren i denne prosessen, betaler det seg å øve, øve, øve. En god tid til å gjøre dette ville være foran favorittprogrammet ditt. Forsøk å forbli så stille som mulig så lenge som mulig og unngå trang til å strekke, ripe eller nyse. Det lønner seg ikke å være for kunstnerisk med valgene dine heller; Hvis du ikke kan holde posen på ubestemt tid, ikke prøv det på dagen!

HINT: Bare husk, at du 'uunngåelig' skal være naken i disse stillingene, så unngå at noen stillinger som kan bli misforstått som åpenlyst seksuell. Uformelt sittende, liggende eller til og med hengslet over er de beste valgene. Les de klassiske verkene Edgar Degas, Édouard Manet og Pierre-Auguste Renoir for inspirasjon hvis du fortsatt er usikker.

2.

Tre dager før - personlig pleie
Ok, så du er der for å stille og ikke å plukke opp. Når det er sagt, er det viktig at du føler deg komfortabel nok i deg selv til Ta av deg utstyret når tiden kommer. Hvis det betyr å gi deg en ansiktsbehandling, å vaske bort svarte hår eller opprettholde et daglig avfettingsprogram, er det ikke på tide å være slakk om å opprettholde disse vanene.

TIPS: Unngå noen rutiner som sannsynligvis vil gi deg rød eller flekkete, og husk at en 'all over' sprøytebrun er usannsynlig å dekke helt. Du vil ha du har god tid til å undersøke deg selv mens du er modellering, og målet er å føle deg fantastisk, ikke selvbevisst.

3.

En dag før - hva skal jeg ha på? < Du kan ikke tro at dette er noe som fortjener for mye forethought. Tross alt, er ikke livet modellering alt om hva du ikke har på deg? Dette er sant, men det har ikke vondt å tilbringe 5 minutter å finne et komfortabelt par undies. Det er ingenting verre enn beviset på et for tett elastisk band rundt hoftene dine når du blir båret i all din ære. br />
HINT: Denne ideen strekker seg til hele antrekket for dagen. Unngå tette jeans, chaffing stoffer, mønstrede strømper, cinching belter, zip opp støvler og alt annet du noensinne har lagt merke til, merker over huden din.

4.

Modellmodell - siste forberedelser
Grunnregelen her er å holde den naturlig. Tydelig eller tung sminke kommer i konflikt med resten av huden din. Hvis du har langt hår, sørg for at det er helt utenfor ryggen din. Det må ikke være perfekt, trukket opp til selv en rotete bun er best. Til slutt vil kunstnerne ønske å se så mye av kroppens form som mulig.

HINT: Sørg for at du har besøkt loo like før du begynner din modelleringsøkt. Det blir ikke verdsatt hvis du stopper klassen for å dukke ut halvveis gjennom en 20-minutters tegning.

5.

Sandens øyeblikk - de-robber
Hvis du er i besittelse av noen slags badekåpe, ville det være en god tid å bruke den. Ingen forventer at du konfronterer den ventende klassen ved å gå ut naken som en katt med alopecia. På den annen side, selv leger spør deg ikke om å klatre helt ut foran et publikum. Forsiktig å skyve en kappe fra skuldrene dine er en subtil måte å gjøre overgangen på. Hvis du ikke har en kappe, prøv å bruke løst Draped håndkle.

HINT: Å ta et par skritt vekk fra kappen når den er på gulvet sikrer at den ikke kommer i veien for din modellering. Den lar den også stå klar for en Raskt flykte når du er ferdig!

Nå stiger opp, hold hodet høyt (unngå øyekontakt!) og nyt deg i å vise den unike skjønnheten i kroppen din.

/ p> Har du noen gang lengtet etter frigjøring av et stint i livmodellering? Veteran modeller vil stripe uten en annen tanke. Ikke overraskende er konseptet i utgangspunktet skremmende hvis du er ny på det, men det kan også bevise en forfriskende øvelse i å utvikle selvtillit, lære å elske deg selv som du er.
Uansett hvilken størrelse, alder eller sex, hvis du tenker på å ta stupet, er det noen enkle forberedelser for å hjelpe deg med å regne ned til sannhetens øyeblikk.