Informasjon om Chambered Nautilus Animal

 

Identifikasjon

Det hvite skallet i den kammede nautilusen har et mønster av brune striper. Innsiden består av kamre som nautilus legger til da det blir større. Det siste kammeret inneholder blomstermodellens kropp, som har to øyne og rundt 90 tentakler som brukes til å lukte og holde byttedyr. Nautilus gjemmer seg inne i skallet og lukker den av med en tykk hette når den er truet.

Geografi

Kammede nautiluser bor i nærheten av korallrevsklipper i tropiske farvann. Deres rekkevidde kommer fra havene sør for Japan til Australias store barrierefelt og fra Andamanhavet i nærheten av Thailand til Fiji.

Betraktninger

Kammede nautiluser forblir i dybden 900-2000 fot under havnivå i løpet av dagen for å holde seg kult og gjemme seg fra haier, blekksprut og andre rovdyr. De stiger til rundt 300 til 500 fot under havnivå hver natt for å jakte på byttedyr, for eksempel fisk og eremittkrabber.

Morsomme fakta Denne blomkålartene tjente som inspirasjon til Oliver Wendell Holmes dikt 'The Chambered Nautilus 'og Andrew Wyeth-maleriet' Chambered Nautilus. ' Cephalopoden kjent som kammeret nautilus, eller Nautilus pompilius, oppsto for første gang for 500 millioner år siden. Nautiluses lever vanligvis for å være 15 år gammel i naturen og 17 år i fangenskap.