Slik opprettholder og vedlikehold av metallhydrid oppladbare batterier

 

1.

Utfør ukentlige kontroller av alle NiMH-batteriene. Kontroller at hylsene er intakte og ingen batterikomponenter er synlige eller lekkasje.

2.

Lag ubrukt NiMH-batterier ved en temperatur mellom -4 grader Fahrenheit og 86 grader Fahrenheit. Alt over eller under disse temperaturene undertrykker batteriet for unødig fare for funksjonsfeil og eksplosjon. Sørg for at miljøet også er tørt.

3.

Ikke overlad batteriene dine. Du kan lade opp batteriene på to måter: Du kan bare lade de du trenger på en gang, eller du kan lade alle dem og lagre de du ikke bruker. Husk temperaturer!

4.

Tilstand NiMH-batteriene hver 2. til 3 uker. Denne prosessen er enkel. Sett et batteri i et stykke elektronisk utstyr og kjør det til batteriet er dødt. La deretter lade batteriet til det er fulladet. Dette vil forlenge batteriets levetid i stedet for å forkorte det drastisk.

5.

Ikke under kort omstendighet, kortslut batteriet. Dette kan føre til at batteriet eksploderer

Hold batteriene borte fra ekstreme varmekilder. Dette kan også få batteriet til å eksplodere.

7.

Ikke tillat en hard innvirkning på batteriene. Det kan også forårsake eksplosjon.

8.

Ikke la batteriene våt eller utsette dem for høy fuktighet Dette vil skade batteriet internt, og det vil ikke fungere som det skal. Ikke prøv å bruke dem etter dette da de kan eksplodere og / eller kortslutte.

9.

p> Bytt ut eller støt batterier som ikke holder en kostnad.

Oppladbare batterier av metallhydrid, eller NiMH, er en av de typene oppladbare batterier på markedet. De er nikkelbaserte og anses å være mer miljøvennlige fordi de er mindre giftige enn den kadmiumholdige typen (NiCd). Oppladbare batterier genererer generelt mye mindre avfall enn engangsbruk vanlige batterier. Det er viktig å ordne og vedlikeholde NiMH-batterier for å unngå skadelige virkninger (som lekkasyrer og andre komponenter) og korte levetider.