Hvordan tilbringe ferien i San Diego

 

1.

Seaworld er et av de mest populære stedene å besøke i San Diego. Du kan komme gjennom parken på en dag. Kom tidlig om morgenen og få et kart mens du går inn og planlegger som viser at du vil gå til. Den mest populære er Shamu-showet og planlegger å gå tidlig om morgenen. Du bør ankomme 15 til 30 minutter før hvert show for å få et godt sete å se.

2.

Fra Seaworld går du 8 vest for å komme deg til Old Town State Historical Park. Det er mye å se og er veldig sjarmerende. Bare opp bakken nordover fra meksikansk landsby er viktorianske hjem som pleide å være rundt San Diego som ble flyttet til dette stedet.

3.

Legoland ligger i Carlsbad, som er ca 30 minutter fra sentrum av San Diego. Planlegg å tilbringe hele dagen der. Det er en hel dag med å vandre rundt også. Denne parken er veldig avslappet og du kan blande i rides og utstillinger med lunsj, og ikke føler at du er overveldet.

4.

Westfield Horton Plaza ligger i sentrum av San Diego kjøpesenter. Det er et veldig unikt kjøpesenter som er flere nivåer. Gå til parkeringsstrukturen for å parkere og få din billett valideres mens du handler for å få 3 timers gratis parkering, 4 timer hvis du spiser middag eller filmvaliderer. Det er også greit å forlate bilen dit og gå til andre områder rundt sentrum. Bo i Gaslamp Quarter-området som er åtte kvartaler langt fra Broadway til Harbour Drive til fjerde og sjette avstand. Natteliv på gasslampen er morsomt med mange steder å sitte ute og folk ser på. Også, Petco Park ligger i dette området nær havnen, og du kan alltid nyte en ettermiddag baseball spill.

5.

Opp ad bakken fra sentrum av San Diego er San Diego Zoo. For å se mest alt du trenger en hel dag. Det er også busser som turer dyrehagen som du kan komme på og gi deg en pause. Rett ved siden av dyrehagen er Balboa Park hvor det finnes museer av alle slag. Historie, biler, sport, kunst, tog og mer. Du bør tillate en dag til dyrehagen og en annen dag for Balboa Park.

6. Ta en pause og gå til Coronado Island. Reis over broen og gå til stranden og gå lengden bak Hotel Del Coronado til Navy Base North Island. Gå tilbake og tur på hotellet og lunsj på hotellet eller over gaten på Brigidoon. På den andre enden av Orange Avenue, som du kan gå, er der Ferry Landing Marketplace. Du kan hoppe på en liten båt og gå på cruise til sentrum av San Diego derfra.

Det er så mange steder å gå i San Diego, det kan være vanskelig å bestemme hva du skal gjøre når du er i San Diego. Her er noen ideer som vil fylle ut ferien og garantere at du vil se det beste fra San Diego. Fra attraksjoner som den verdensberømte San Diego dyrehagen for å handle til strendene til museer.