Slik fjerner du kjører i maling

 

Slik fjerner du kjører i maling

1.

Løs kjørene mens malingen fortsatt er våt. Hvis du tar deg tid til å gå over et nylig malt område like etter at du har malt det, er det sjansen for at du kan glatte ut dråper av maling med en børste før malingen tørker. Når malingen når en halvfast tilstand, er det best å la tørket tørke helt først.

2.

Skru løpene med en malingskraper eller en tynn kittkniv. Gjør dette etter at malingen har tørket og skrapet kjøringen til en opphopning av maling er helt fjernet. Etter at overflødig maling har blitt skrapt bort, kan det være nødvendig å la malingen tørke noe mer fordi du nettopp har avdekket halvfaste lag maling.

3. område som du har skrapt med noe fint sandpapir (150 til 180 grit) til hele området er glatt.

4.

Fyll noen fordybninger i malingsflaten med spacklingpasta. Du kan bruke spacklingpastaen med en liten kittkniv. Pass på at overflaten på spackleplåten er flush med overflaten på den malte veggen. La spackle tørke før du fortsetter.

5.

Paint de slipede overflatene med litt gjenværende maling som du opprinnelig brukte til å male veggen. Påfør malingen med en liten trimbørste og la malingen tørke.

6. Påfør et annet lag av topplaten. Dette vil være din ferdig jakke, så sørg for at børstestrengene dine er kompatible med omgivelsene. Hvis dryppene ligger på en flat veggoverflate, kan det være lurt å bruke en liten malingsrulle og rullepute for å spre malingen slik at den nye teksturen passer til resten av veggen. Hvis du fjærer det nye malte området inn i resten av veggen, bør de nye områdene skille seg ut når malingen tørker.

Tips og advarsler

  • Alltid lagre eventuell gjenværende maling når du fullfører et maleri-prosjekt. Det kan hende du trenger det senere.
  • Maling tørker gradvis over en tidsperiode, så det beste tidspunktet å ta en løp i malingen er rett etter at du har påført ditt første frakk. På dette tidspunktet er alt du trenger å gjøre, å omarbeide området med en god trim pensel.
  • For denne vanlige oppgaven er ingen ord truerere enn det gamle aksiomet 'en unse av forebygging er verdt et pund av kur'. For med dette altfor vanlige prosjektet, finner du det lønner seg å ta deg tid når du søker på malingen. Å få det riktig første gang, vil spare tid og krefter senere. Du er imidlertid tilbøyelig til å gjøre feil. Når dette skjer, må du gå tilbake og rette feilene dine.