Hvordan å modellere leire dyr

 

1.

Bestem hvilket dyr du lager, og finn om nødvendig et bilde av det dyret som skal modelles etter.

2.

De fleste leiredyr blir best montert i stykker. Start med kroppen. Fra leiret må du jobbe med, rive av et stykke og forme det i form av dyrets kropp. Hold formen løs og fleksibel på dette punktet - ikke bekymre deg for å få det til å se ut akkurat som dyr bare ennå.

3.

Slå av fire mindre leire og danner lemmer. Igjen, hold strukturen løs og vær så snill å bekymre deg om å få dem til å se perfekt ut. Hvis du bruker skulpturell leire, må du score armer og ben på slutten der de skal koble til kroppen og score kroppen der armene og armene Benene festes.
Fest lemmer og glatt ned sømmen med tommelen eller en svamp eller en kombinasjon av de to.

4.

Slå av en Strikk for hodet og nakken. Legg på halsen der den festes til kroppen, og skyt kroppen der den festes til nakken. Mør de to sammen med en dråpe vann og glatt ned sømmen.

< p> 5.

Hvis du bruker skulpturell leire, hule ut dyrets kropp slik at den ikke er mer enn en tomme tykk; ellers vil den eksplodere i ovnen når den avfyres. Avhengig av dyrets form, hule dyret ut fra bunnen, etterlate et stort hull, eller kutt kroppen i halvparten og ta den inn fra innsiden. Fest de to halvdelene ved å scorere hver side og deretter glatte ned i sømene. luftbobler i leiren din vil også få det til å eksplodere i ovnen, så bruk nålverktøyet til å lage et veldig lite hull som fører til kroppens hule midt.

6.

Legg til detaljer i dyrets kropp. Form øynene, nesen, munnen og tennene. Gi tekstur til pelsen eller musklene i kroppen med fingrene eller skulpturverktøyene eller kjør en kam over kroppen for å simulere hår eller pelsmerker For små dyr, bruk et nålverktøy eller lignende gjenstand for å lage tekstur. For større dyr, bruk større og blunter gjenstander som tremodelleringsverktøy, teksturblader og ribber. Prøv å ikke danne en del for perfekt før de andre delene dannes .

Hvis du prøver å få dyret ditt til å se realistisk, blikk øynene dine frem og tilbake mellom dyret på bildet og leirdyret du har opprettet. Se etter inkonsekvenser og unøyaktigheter. Er formen på kroppen forvrengt eller uforholdsmessig? Er musklene nøyaktig plassert?

8.

Stå opp dyret på føttene og balansér det til du er sikker på at den er stabil. Gjør justeringer på bena etter behov. Du må kanskje øke føttene, hover eller klør eller tykk på beina litt for å få dyret til å stå.

9.

Hvis du har tenkt å brenne dyret ditt i en ovn, sett den til siden og la den tørke helt. Hvis det er fuktighet i leiren når den er avfyrt, vil den eksplodere i ovnen.

Tips og advarsler

  • For skapninger som kommer inn i det meste en stykke - fisk, for eksempel - danner hele saken fra en lekkaske. Kalkende leire lufttørkes til den har herdet, så sparken i en ovn og glasert. Hvis du bruker modellering leire og ikke ønsker å beholde sluttproduktet, ikke vær bekymret for luftbobler eller tykkelsen av leirehuset. Du trenger ikke å bruke vann eller bruke scoringmetoden til å feste en stykke til en annen. For å score leire, bruk nålverktøyet for å lage lukekarakterer langs begge sømmer hvor leiren blir forseglet sammen. Med en svamp eller finger sprer du på en dråpe vann over begge settene med lukekarakterer, og fest de to stykkene av leire. Du kan også bruke bakeleksel for dette prosjektet. Følg anvisningene som står på boksen.
  • Å lage lerdyr er morsomt, og det er et enkelt prosjekt for folk i alle aldre og evner. Jo mer du vet om skulptur og arbeider med hendene, desto mer detaljert kan du få og jo mer avansert dyret ditt kan være, men Selv små barn kan lage dyr fra leire. Viktigst å huske når du lager et dyr fra leire, er å bryte dyret ned i mindre stykker, og ta hvert steg en om gangen. Dette vil redusere frustrasjonen og gi en klar retning som du lag din skapelse.