Hvordan lese astrologiske gliser

 

Les tegnene

1.

Ved hjelp av dagplanleggeren eller grunnleggende astrologibok finner du glyphene for de 10 planetene og 12 astrologiske tegn finner hver glyph for de 12 stjernetegn som de vises i en mandala. Det er også en enkelt tilsvarende glyph for hver av de 10 store planeter i solsystemet også.

2.

Identifiser hver glyphs vinklede forhold til hverandre, som er alltid endre og kan kartlegges daglig. Bruk de 5 hovedaspektene som beskriver vinkelforhold mellom planeter og tegn. Hvis du planlegger dine aktiviteter når glyphene er i et trekantet, 'trine' forhold, vil resultatet bli mer harmonisk. Du kan også huske glyphs når du forstår det symbolene bak dem. Vær, det første tegn på dyrekretsen, er symbolisert av rammens horn i form av bokstaven V. Aries kvaliteter er lederskap, innvielse og dristighet. Det neste tegnet er Taurus, symbolisert av oksen. Giften er en sirkel med oksens horn på toppen av den eller en sirkel med en V på toppen av den. Taurus kvaliteter er possessiveness, territorialitet og naturlig skjønnhet. Det tredje stjernetegn er Gemini, tvillingene. beskrevet av 2 identiske søyler som står side om side, eller som ser i tekst som to hovedsteder Is, som symboliserer dualiteten av dette skiltet. Det representerer en mercurial tid, en tid for kommunikasjon og samtale. Det fjerde tegn er Kreft, krabben. Glyfen ser ut som en abstrakt krabbe med 69-symbolet. Kreft representerer hjemmekroppen, miseringen og den skare investor. Det femte skiltet er Leo, løven. Glyfen ser ut som en krøllet løve hale som symboliserer tegnet s Trenger du et drama, hengivenhet og oppmerksomhet. Den sjette glid er for Virgo, jomfruen, symbolet er et M med en pil som går oppover med en linje gjennom den. Dette glyfen betyr oppmerksomhet på detaljer, kritisk analyse og rengjøring. for Libra, tegn på balanse og skjønnhet. Libra glyph er a sett av skalaer, som representerer balanse. Den 8. glid representerer Skorpionen og beskrives av en M med en pil som går oppover fra den til høyre. Skorpionen symboliserer phoenixen som stiger ut av sin aske som glyphs pil oppover representerer ånd over materie. Den 9. glid er for Skytten og har en pil som går oppover med en horisontal linje gjennom bunnen av den, som symboliserer et aspirerende og alltid optimistisk naturen Den tiende glyfen er for Steinbukken og det ser ut som en hovedstad VC sammen med kursiv linjer. Dette glyfen betyr materielle bekymringer som eiendeler, status eller investeringer. Det 11. tegn er Aquarius. Glyfen er 2 bølger horisontalt parallelt med hverandre, representerer humanitære aktiviteter, oppfinnelse og eksentrisk aktivitet. Det tolvte glyfen for dyrekretsen er Fiskene. Det ser ut som to Cs, forbundet med en linje som symboliserer Fiskene, 2 fisk svømmer i motsatt retning. Dette glyfen representerer poesi, musikk og smykker .

Du vil også kunne identifisere og forstå hver glyph for de 10 store planeter i vårt solsystem som brukes i astrologi. Solen er identifisert som den første store planeten ved en sirkel med en prikk i midten. Neste er månen, som har en lett glyph å forstå fordi det er en halvmåne. Du vil identifisere Venus, planeten for kjærlighet og kunst som en sirkels glyph med et kors under den. Du vil identifisere planeten Jupiter 's glid som det ser ut som nummer 4. Du vil merke at Merkurius, intellektets og ideens plan, ligner lik Venus, den har en sirkel med et kors under det også, men det har også Mars, den lille, røde, brennende planet utstråler mye kraft i arbeidet vårt og kjønnsstasjoner, og dets glid ser ut som en pil som skyter utover til den rette koblet til en sirkel under den. Saturn, karmaens planet, har en glid som ser ut som en liten h med en linje gjennom toppen av den. Neptun har en glid som ser ut som en gaffel med en linje gjennom bunnen av Pluto, den minste planet som brukes i astrologi som lever i slutten av vårt solsystem, er en lavere oktav av Mars. Uranus er den revolusjonerende planeten og herskeren av Aquarius. Du kan identifisere denne glyfen som en sirkel med en linje og 2 invertert brev Cs på den.

Astrologi er stjernens vitenskap og deres planetariske påvirkninger her på jorden. Hver planet har en glyph eller et symbol som er shorthand språk for sin identitet. Tegnene på dyrekretsen har også glyfer som brukes i den daglige lesingen av astrologiske aspekter.