Overlevelses sjekkliste

  Hvis du noen gang går deg vill i villmarken, kan du ha en god overlevelsessett forskjellen mellom liv og død. Selv om det er åpenbart mange ting som du kanskje vil ta med deg på en utendørs tur, vil du ikke kunne bære dem alle sammen med deg. Du vil sørge for at du pakker de tingene som best hjelper deg med gå ut av en situasjon der du er strandet i villmarken.

Overlevelseskniv

I naturen er det en god kniv en ting du definitivt trenger. Du trenger det for å skarpere spyd, kutte tau, kutte staver, åpne ting, forsvare seg fra rovdyr og gjøre mange andre ting. En god overlevelseskniv skal ha et langt slitesterkt blad. Hvis du får en overlevelseskniv med en hul håndtere, kan du til og med lagre små gjenstander som vannrensingstabletter, strenger, kamper og andre små nødvendigheter i kniven.

Brannstarter

En av de mest avgjørende tingene du må gjøre i naturen Det er å starte en brann. Du trenger det til å lage mat, koke og sanitere vann, holde det varmt og for å avværge farlige dyr. Ta med en flint- og stålbrannstarter fordi de er vanntette, nesten ubrennbare, vil ikke løpe av drivstoff. Det er ikke en dårlig idé å også ta med en liten lysere som en billig og enkel brannstarter, men lysere er ikke nesten så pålitelig som flint og øm. De kan gå tom for brensel eller lett bryte. Uten verktøy for å bygge brann med, kan faktisk bygge en vanskelig eller umulig oppgave.

Førstehjelpssett

Hvis du Vinner aldri i villmarken, det er en god sjanse for at du vil utvikle en skade av noe slag. Uten skikkelig behandling kan selv den minste skrapet bli en livstruende infeksjon. Ta med et grunnleggende førstehjelpssett med deg for å holde deg frisk når du ikke har tilgang til andre medisinske forsyninger. Noen av de viktigste tingene du bør ha i et førstehjelpsutstyr er bandasjer, antibiotikumsalve, pinsett, alkohol og smertestillende .

Vannrensingsflaske

Du kan overleve noen uker uten mat, men du vil nok dø innen en uke uten å drikke vann - enda mindre hvis du er i en ørken. Ta en vannrensingsflaske for å lagre og rense vannet. Bakteriene og andre forurensninger fjernes fra vannet ved å filtrere gjennom endehetten mens du drikker det. Filteret vinner ikke for alltid, men de fleste vannrensingsflasker kan gå gjennom flere hundre liter vann før de blir foreldet.

Flash Light

Et blitslys kan hjelpe deg med å se i mørket når solen går ned. I tillegg vri en lommelykt rundt i mørket, vil det gjøre det lettere for redningslag å finne deg. Det er en god ide å få en lommelykt som kan strømme seg med en magnet, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å gå tom for batterier. Å få en som er vanntett, vil også bidra til å redusere sjansene for at den vil bryte.

Carrying Pack

Kanskje det mest oversett elementet for et overlevelsessett er en god bærepakning for å plassere alle elementene i. En god beholder bør være lett å bære, stor nok til å pakke alle dine nødvendigheter, og vanntett. Det ville være katastrofalt å miste noen av elementene i overlevelseskitet fordi du ikke hadde satt dem i en vanntett beholder.