Slik blander og utvinner farger med permanente markører

 

1.

Start med den mørkeste fargen. Bruk en blyant til lett å tegne området som vil være en solid farge, vanligvis nærmest en bøyning eller kantlinje. Fyll i den fargede fargen med permanent markør, bruk små sirkler for å få best mulig dekning.

2.

Legg en tom sone. Ikke fyll inn den fargede fargen der du vil at fading skal begynne. Bruk en blyant til å markere sonen som skal fylles ut med fading. Trekk en fin linje rundt sine ytre kanter.

3.

Fyll ut den tomme sonen med prikker. Begynn med prikkene tett sammen i kanten av den dristige fargen. Gjør dem lenger og lenger fra hverandre når du kommer til kanten av det skyggefulle området. Dette vil gi deg fading. Fortsett til neste trinn hvis du ønsker å blande.

4.

Bland med en annen farge. Velg din andre farge og gjenta den samme prosessen. Begynn med det mørkeste området og fade utover til det overlapper med den fargede skyggeområdet.

Tips og advarsler

  • Hvis du tror at prikker har vunnet ' ikke jobbe, sjekk ut Pointillism of George Seurat. En av hans mest kjente verk er 'Søndag ettermiddag på øya Grande Jatte' (se Resources).
  • Når det gjelder å jobbe med permanente markører, kan alle de tradisjonelle måtene å blande og falme kastes ut av vinduet. I motsetning til trekull, blyant, pasteller eller kritt, kan kunstnere ikke bare bruke mindre trykk eller blanding og fade med fingertrådene sine. Permanente markører holder seg fast og dristig til siden, og gjør en spesiell teknikk i orden.