Hva fjerner paint spots fra murstein?

 

Den enkleste måten

Ta en rett kant eller kittkniv og prøv å løsne en kant av malingen. Hvis du kan få mesteparten av det fjernet, skrubb resten av med en stiv børste og såpevann.

Profesjonelle produkter

Påfør et profesjonelt malingfjernende produkt. Goof Off er kjent blant profesjonelle malere for å være effektive.

TSP

Prøv trisodiumfosfat (TSP). Kombiner den med vann (1 del TSP til 3 deler varmt vann). TSP fungerer på latex eller oljemaling. Dette er kraftig malingfjerner, så vær sikker på å følge alle instruksjonene nøye når du bruker den. Bruk vernebriller og hansker.

Fosforsyre

Bruk fosforsyre. Det er ikke så farlig som myrsyre, men den bør brukes forsiktig. Husk å følge produsentens instruksjoner. Fosforsyre er tilgjengelig hos malingsbutikker og de fleste oppussingsbutikker.

Muriatic Acid

Vurder bruk av muriatsyre hvis ingenting annet fungerer. Muriatsyre vil ikke bare fjerne malingen, men det vil også etke av et veldig tynt lag av din masory. Det er veldig effektivt, men det er også veldig farlig. Det er sannsynligvis best å ansette en profesjonell som er erfaren hvis du finner det nødvendig å bruke dette produktet. (Se Ressurser.) Maling flekker på murstein er vanskelig å fjerne. Når malingen har tørket, må du bruke de riktige rengjøringsmetodene og produktene for å få dem til å smelte. Noen murverk rengjøringsprodukter er ekstremt giftige, så vær sikker på at du undersøker farene før du bruker dem. I noen tilfeller kan det være best å ansette en profesjonell for å fjerne malingen.