Hvordan Repaint en vegg som har Peeling Paint

 

1.

Skrap forsiktig alle malingstykkene som skreller av veggen, ved hjelp av skraperen. Fang hver flake og maling som har begynt å skrelle fra veggen.

2.

Pass din hanske hånd eller malingskraper mykt over hele delen for å bekrefte at du ikke har oversett noen steder. Hansken eller skraperen vil fange opp noen hevede flekker du kanskje har gått glipp av, selv om den ikke er tydelig for øyet.

3. Bruk puslespillet til å skrape og eliminere disse mindre steder også. Hvis du gjør det, vil det forhindre fremtidige flekker av peeling maling.

Påfør et lett lag med gipsveggsforbindelse, med skraperen, til alle områder der du har skrapt.

p>

5.

Sand lett alle områdene du har jobbet med, ved hjelp av et fint korn sandpapir. Konsentrere deg om å eliminere avgrensningen mellom disse områdene og resten av den malte overflaten. Hvis du gjør det, vil det skape en jevn overflate for å male, samtidig som den nye malingen holder seg bedre.

6.

Vask veggene du skal male, bruk varmt vann blandet med oppvask væske. Tørk hele området forsiktig, eliminere alle spor av støv og jord.

7.

Ta av med papirhåndklær, og gi det litt tid til å tørke (minst en time eller mer avhengig av type maling - hvis det er en flat finish, kan det ta lengre tid). Kontroller med hånden din for fuktighet.

8.

Mal veggene med primer, ved hjelp av rullen.

Gi primeren mellom 30 og 60 minutter å tørke, så sjekk for å se om det vil kreve en annen primer. en annen frakk, la 30 til 60 minutter tørke helt.

10. Bruk første lag maling. La 30 minutter tørke, så kontroller om veggene krever en annen frakk. Hvis det er tilfelle, må du legge på en annen frakk, med fokus på å dekke de områdene som ikke var helt dekket med den første frakk.

Tips og advarsler

  • Å få primeren tonet fargen du skal male, vil kutte ned på strøklakkene du trenger for å få full dekning.
  • Det er noen årsaker til peeling av maling. En mulig årsak er fuktighet. Du kan også ende opp med peeling maling hvis du ikke forberedte eller tømmer overflaten riktig før du maler, for eksempel hvis det var olje på veggen eller hvis du brukte lateksmaling for å dekke en oljebasert maling. Bruke primer kan gå langt for å forhindre peeling av maling.