Hvordan lage en tegneseriehelt

 

1.

Tenk på supermaktene du vil at din helt skal ha og avgjøre hvilken svakhet din superhelt har. Ikke skape en helt som ikke har svakhet. Selv superhelter må ha et sårbart sted. Hva er det sårbare punktet til helten din?

2.

Hva er karakteren til karakteren din? Dette er den viktige historien om hvordan helten din ble en helt. Hent krefter? Hva driver din helt for å bruke sine krefter for godt? Hvem var din helt før hun ble en helt? Dette er en god tid å tenke på et navn for superhjertoen din.

3.

Sketch your hero. Du må komme med en kostyme. Ta en grov skisse av helten din først, detaljere størrelsen, hårfargene og andre kjennetegn. Når du har det grunnleggende utseendet på superhelten din, tenk på utforme en kostyme som passer til superhelten din. Vær sikker på at kostymen du designer passer til din karakters krefter og personlighet. Johnny i Fantastic Four, for eksempel, var menneskelig lommelykt. Hans kostyme måtte være flammebestandig.

4.

Lag en skurk for din superhelte. Hver helt trenger en skurk som er verdig for dem. Skurken du designer bør være sterk nok til å utfordre superhelten din. Design din skurk på samme måte som du utformet din superhelt.

5. Skriv din andre historie. Den første historien var superheltens opprinnelse. Nå er det på tide å skape en krise for din nye superhelte å løse.

Superman, Batman, Spiderman og Incredible Hulk er noen av heltene som har steget fra tegneserien. Superhelter er en ikonisk del av vår kultur, og tegneserier har vært en del av mange unge (og voksne) liv i generasjoner. Heltene i disse tegneseriene inspirerer våre fantasi og får oss til å tro på det gode over det onde. Hvor mange små gutter eller jenter har lurt på hvordan det ville være å lage en egen tegneseriehelt, og hvor mange av barna har ført drømmen til voksenlivet? Lær hva som trengs for å lage en egen tegneseriehelthero som kan ende opp med å inspirere en ny generasjon.