Hvordan lage et Origami Sword Picture

 

1.

Legg papiret farget på siden ned. Brett papiret i halv lengde. Brett den i halvparten, og deretter om en halv time. Fold ut papiret. Du bør ha åtte horisontale seksjoner. Skru papiret over det vertikale senteret og utfolde det. Flekkene vil fungere som retningslinjer når du bretter opp papiret.

2.

Brett toppen av papiret ned, slik at du ser den fargede siden på den hvite siden .

3.

Vri papiret over slik at den fargede siden er oppe. Brett de to venstre horisontale seksjonene til høyre, mot midten av papiret. Fold de tre høyre sidene til venstre slik at den hvite undersiden viser.

4.

Sett disse to nye seksjonene - som følger av de mest venstre og høyre foldene i trinn 3 - under brettet øverst ved å tucking dem inn i krøllen opprettet av brettet øverst. Bretten øverst vil dekke disse to nye seksjonene. Skru av delene igjen, inkludert toppfoldet. Skru senteret igjen. Hvis du legger papiret på siden, vil det ha en S-form.

5.

Fold bare toppkvartalet i halvkant og krølle. Brett bunnkvartet i halvparten og krølle. Rett ut flettene slik at papiret er flatt og de to horisontale delene er fortsatt gjemt under toppfoldet.

6.

Brett toppseksjonen til høyre og venstre ved 45 grader fra punktet hvor den nederste kanten av toppkvarteret møter resten av papiret. Dette vil være sverdets hilt.

Brett toppkvarteret i 90 graders vinkel til resten av papiret og trykk det ned --- krøllene du bare laget vil tillate det å kollapse under seg selv. Gjør små klemmer til flekkene mens du trykker ned for å la papiret flate inn i hiltet.

8.

Brett den gjenværende delen av papiret i 45 grader vinkler fra utsiden kanter av hilt og krone og utfolde seg. Brett de to ytre horisontale seksjonene på hver side av papiret innover langs de nye flekkene. Dette skaper sverdbladet.

9.

Brett de ytre endene av bladet inn for å skape et punkt. Fold bladet i en halv og ta en av de ytre endene inn i den andre.

Tips og advarsler

  • Gjør falsene dine skarpe ved å løpe neglen langs kanten av folden. Når du skyver og bretter på samme tid, jobber du sakte, gjør små klemmer til papiret for å samle det sammen.
  • Origami er den gamle japanske papirtypen. Kvadratiske eller rektangulære papirark brettes --- aldri kutt eller limt --- for å lage tredimensjonale figurer av dyr, planter, mennesker og gjenstander. Origami kreasjoner kan variere fra enkle til utsmykkede. I denne artikkelen lærer du hvordan du lager et origami-sverd.