Hvordan lage et unikt barns veggmaleri veldig billig og uten tidligere kunstopplevelse

 

1.

Det første trinnet i denne prosessen er å sørge for at veggen er forberedt på veggmaleri. Avhengig av hva du planlegger å bruke for å fargelegge veggmaleriene, bestemmer du hvordan veggen må være forberedt. Hvis du planlegger å bruke akrylmaling, må veggen din være primet i hvitt med en matt overflate. Hvis du planlegger å bruke de oljebaserte malingsmarkørene, vil en hvilken som helst finish gjøre. Disse markørene fungerer bra på matt overflate og blank overflate.

2.

Når veggene er klargjort, må du gå ut og hente en overheadprojektor. Du kan få en for rundt $20 på enten Michael 's eller Hobby Lobby.

3.

Også når du er ute, henter du en fargebok med hvilke bilder du vil ha på veggen. Jeg valgte et bilde fra Disney 's The Little Mermaid. Jeg valgte dette fordi jeg likte måten skipet i boken så ut og jeg trodde jeg kunne finjustere bildet slik at det ser ut som et piratskip for sønns rom.

4.

Etter at du har alle forsyninger som trengs for veggmaleri, plasser bildet under overheadprojektoren slik at den vises på veggen i den størrelsen og plasseringen du foretrekker. Noen overheadprojektorer forstørrer ikke bildet nok til ønsket veggmålstørrelse, slik at du må kanskje gradvis overføre bildet til et større stykke papir til du kan oppnå ønsket størrelse. Sett deretter det større bildet under overheadprojektoren.

5.

Med en større bildet må du kanskje flytte projektoren rundt og gjøre en del av bildet om gangen. Den vanskelige delen om dette er å fôre bildet opp akkurat der du sluttet av i den siste delen. Med litt øvelse og manipulasjon kan dette lett oppnås og det blir lettere når du går. Vær også forberedt på å stable projektoren på andre gjenstander for å få det høyt gh å overføre virkelig store bilder. Bildet mitt er 6 meter høyt, så jeg måtte få projektoren 6 meter fra bakken for å overføre toppen av piratskipet. Jeg anbefaler en liten stige og selvfølgelig bokser og bøker vil fungere også. Du vil kanskje overføre bildet i blyant for å kompensere for feil og deretter spore omrisset når du er ferdig ferdig.

Når du har overført hele bildet, Akrylmaling er mye raskere, siden du kan bruke en stor pensel for å fylle ut store områder, men jeg liker oljebaserte maling markører fordi de har et mørkere blikk mot dem og veggmaleriet skiller seg ut mer

Etter at du har malt veggmaleriene, liker jeg å skisse hele bildet i svart for å virkelig gjøre bildene skiller seg ut.

8 .

Du kan også legge til små kreative vendinger til dine veggmalerier hvis du virkelig vil gjøre det unikt. Jeg limmet et feltflagg øverst på skipet og deretter varmt limt svart stoff rett til veggen av piratskipet i seilens oversikt for å gi det et 3D-utseende.

9.

Det finnes så mange muligheter med en overhead-projektor, du kan bruke fargebokbilder som jeg har vist eller du kan bruke bilder av ikke rnet, bøker og mye mer. Mulighetene er virkelig endeløse.

10.

Jeg har også lagt til en dumme måke fra et bilde jeg fikk av internett.

11.

Jeg likte denne teknikken så mye jeg dekorerte barnas bad med bilder av frosker.

12. Etter at du har kjøpt en overhead-projektor, kan du bruke den i flere rom til pynte opp innredningen din og skape diskusjonsartikler når du underholder gjester! Ha det gøy å være kreativ og komme opp med noe som vil ta ditt barn i lang tid. >

  • Har en skjøteledning tilgjengelig.
  • Vær forsiktig når du klatrer på gjenstander for å tegne bildet ditt.
  • Å gjøre barnas rom føles som deres egen plass kan være billig og enkelt når du lager en tilpasset barnes veggmaleri på veggen. Med disse enkle trinnene kan du lage en tilpasset veggmaleri for barnets vegg i praktisk talt et hvilket som helst tema du finner i en fargebok eller på internett.