Hvordan å bringe livet tilbake til din gamle, tørr smuldre polymerlera

 

1. Ta din smuldrende leire og legg den på en flat overflate, sjansen er at det ikke kommer til å gå gjennom pastamaskinen din først, så du vil ta en rullestift eller et drikkeglass og utrull leiret ditt så mye du kan.

2. Ta din flaske leiemykner og slipp 2-3 dråper på leiren din hvis du prøver å myke en hele pund vil du kanskje kutte baren i halvparten og bare gjøre en halv om gangen.

3.

Etter at du har lagt til leire mykner, vil du ta hånden din og masser det inn i leiret. Begynn å knee leiren med hendene så mye som mulig, plukke opp smulende stykker og plassere dem i midten der du tappet leirmykneren, fortsett å knead leiren hvis du trenger noen flere dråper Når du har knattet leiren, vil det ta litt tid å få leiret til det ikke faller fra hverandre. Det kan hende du må kneed den i en halv time for å komme til det punktet, ta deretter rullepenningen igjen og kast c legg ut til den er ca. 1/2 tommers tykk, ta litt fimo rask blanding og legg til en liten ball, omtrent en tomme tykk rundt, til leiren og trykk den inn i leiren.

5. < / P>

Kjør leiren gjennom pastaen maskinen igjen og igjen, brett den over og legg den inn igjen og brett den på en annen måte og sett den inn igjen til du ikke lenger kan se den hvite raske blandingen. Din leire skal være myk og brukbar. Hvis du overfukter leiren din, må du ikke bekymre deg om at du alltid kan leech den ut hvis du trenger det.

Har du gammel leire som er smuldrende og tørr. Her er noen få skritt for å få den leiren tilbake til livet.