Hvordan lage din egen myrkoloni

 

1.

Bor et hull i toppstykket av tre (en av de 17 'stykkene), dette vil være mathullet og bruk din bomullsvade som stopper. Vi vil også holde dette treet bevegelig slik at vi kan legge til medlemmer i vår koloni.

2.

Ta deretter de to 12 tommers stykkene og lenk dem opp med 12 tommers side av glass. Tal tape og ta glasset til treet, trim det pent. Gjør det til begge sider av glasset. Ta nå bunnen av treet, det andre 17 tommers stykket og tape det til bunnen. Legg merke til glasset er en tomme lengre, slik at du kan tape over glasset. Vi bruker tape i stedet for negler for å få et komplett segl. Pluss mer moro for barna - alle barn elsker å tape. Nå har du solgt en glassboks med en bevegelig topp med et hull i den.

3.

Nå hodet ut i hagen og finn en anthill. Legg jord og maur på det gamle hvite arket. Roms gjennom det, og dronningen (den store!). Når du har fått henne til å få noen av arbeiderne og mennene (de minste), så overfører vi dem til det nye hjemmet vi laget for smussen selvfølgelig.

p> Dekk glasset med det mørke papiret i minst 2 uker, så myrene begynner å lage tunneler og huler for vår observasjon. De må være i mørket for dette.

5. Legg de små mengder honning, sukker og våt svamp på jordjordlinjen. Hold jorden fuktig, aldri tørket opp. Om to uker samles rundt og avslører myrkolonien din!

Tips og advarsler

  • Før du er oppe, er myrens nest kjent med utseendet til Dronningarbeiderne og mennene gjennom din encyklopedi.
  • Pass på at alt passer godt før du legger maur.
  • Pass på at alle myrene går i det nye hjemmet.
  • Watch Hvor du går når du rører dem opp, vil du ikke ha dem til å overbevise deg.
  • Ikke glem bomullsboltene.
  • Ikke glem å holde kolonien fuktig
  • Tenk tilbake til når du var barn og din vitenskapsklasse myrkoloni. Bygg din egen med barna dine som en morsom vitenskapsøvelse. Myrkolonier er flotte visuelle studier med tunneler og huler. Hierarkiet til dronningen, menn og arbeidere er veldig interessant å observere. Mødrene i familien får et spark ut av det arrangementet. Dette er veldig enkel struktur å bygge, du kan bli mer formell med en hammer og negler, men dette vil gjøre det bra.