Slik kombinerer du objekter i Adobe Illustrator CS3-programvaren

 

1.

Åpne opp Adobe Illustrator og opprett din første form. I dette tilfellet begynte jeg med en trekant. Legg nå det andre objektet ditt. Formen som jeg vil legge til trekant er kvadratet. Jeg vil gjerne gjøre dem til et enkelt objekt i Adobe Illustrator, slik at de er enklere å jobbe med og farge akkurat.

2.

Kombiner formene. Å kombinere to objekter i en er veldig enkelt å gjøre. Velg begge figurene ved å holde nede Skift-tasten mens du klikker enkelt med valgverktøyet i verktøylinjen. Klikk på begge fasene. Åpne nå Pathfinder-paletten i Adobe Illustrator Window-menyen øverst på siden (Shift + Ctrl + F9). Klikk på knappen for å legge til formområde og klikk deretter på Utvid.

3.

Gjør det du vil med din nye form. Nå har du en enkelt solid form for å farge, redigere og jobbe med som du vil i Adobe Illustrator. Du kan også legge til flere figurer til denne eller legge til et slag til hele objektet.

Tips og advarsler

  • Tastaturgenveier er mye raskere når du blir er vant til å bruke dem.
  • Kombinere former kan være en flott tidsbesparende i Adobe Illustrator-programvaren.
  • Å legge til formen vil gjøre et helt nytt objekt. De enkelte objektene blir ikke lenger redigerbare i Adobe Illustrator.
  • Når du arbeider i Adobe Illustrator-programvaren ofte, vil du være i stand til å kombinere flere former i et enkelt objekt. Dette gjør det generelle bildet lettere å jobbe med. Når du legger bildene sammen, får du ett enkelt objekt å jobbe med og noen ganger det er ideelt for illustrasjonen du oppretter. Prosessen for å kombinere figurer er veldig enkel. Denne veiledningen fra Adobe Illustrator viser deg hvordan.