Hva er en Corbel på et slott?

 

Identifikasjon

Corbels ligner en riktig trekant. De flate flatene er festet til veggene eller andre flate flater, mens den tredje og lengre siden vanligvis er skåret på en eller annen måte, alt fra vanlig til ekstravagant.

Funksjon

Corbels ble brukt som deler av slott for å holde fast opp balkonger. De gjorde den samme jobben da de holdt opp forlengelser av slottveggene som var høye.

Design

De fleste korreller som var en del av slott hvor det var rikelig dekorert. Folk, dyr, planter og abstrakte mønstre ble alle skåret for å gi slottet et unikt utseende eller til å appease den kongelige som hadde bygget den.

Corbel Table

Corbel vegger ble brukt både til å huse slottegnsystemet og til hjelp til å bryte opp hovedveggen og separate historier. De er en streng av korreller som holder opp en tynn forlengelse som fører ut fra slottveggen.

Tårn

Slottene har ofte en rekke tårn på ulike nivåer av bygningen. Disse ble vanligvis holdt opp, ved punkter som stikker ut fra veggen, av korreller. Klassisk arkitektur er påfallende forskjellig fra moderne arkitektur, som typisk sier seg selv. Mange funksjoner i klassisk arkitektur er ikke lenger typisk funnet i moderne arkitektur. Korallet er for eksempel dekorativt stein som stikker ut fra en vegg i en bygning. De ble ofte bygget som en del av slott, i tillegg til andre eldre bygninger.