Hva er fordelene ved å være en animator?

 

Personlig uttrykk

En av de største fordelene ved å være en animator er sjansen for personlig uttrykk gjennom arbeidet ditt. Mens du må jobbe innenfor et skript, får du lov til å legge til din egen personlige berøring til hvert visuelt aspekt av verden.

Creative Freedom

Hvis du animerer din egen tegneserie, Du har full kreativ frihet til å gjøre det du ønsker.

Forretningsforhold

Mange av de største kreative lagene til enhver tid møttes etter at de ble ansatt for å jobbe i et bestemt prosjekt. Disse partnerskapene kan vare i livet, men på i det minste kan man hjelpe deg med å få foten i døren for større og bedre muligheter.

Fleksible timer

Hvis du jobber med ditt eget prosjekt, får du sjelden muligheten til å sette dine egne timer for jobben din. Enten du vil jobbe klokken 2 eller 3 er valget virkelig ditt.

Creative Expansion

I tillegg til den kreative friheten til å tegne det du ønsker vil du oppdage at det å være en animator er en unik utfordrende jobb som vil kreve at du bøyer din hjernen og presse deg selv til å bli mer og mer kreativ med kunsten din. I en alder der datamaskiner gjør størstedelen av arbeidet, har det vært en nylig økning i populariteten til klassisk, håndtegnet animasjon. Men om emnet er tegnet med tegneserier eller ultra-sofistikert datamaskinanimasjon, er det få karrierefelt som har samme fordeler, personlig og profesjonelt, som en animator.