Hvordan kutte glass med et diagram

 

1.

Bruk vernebriller og hansker før du gjør noe. Velg et trygt, flatt, stabilt arbeidsområde for å skjære glasset.

2.

Dekk området med et tykt håndkle og sett glasset ned på polstret overflate.

3.

Sett diagrammet på glasset i målingene eller vinkelen du vil at den skal sitte. Sikre det med tape på enkelte steder slik at det ikke kommer til å glide rundt.

4.

Hent rettet. Du må sikre straightedge nøyaktig ved siden av hvor du skal Skjær glasset. Fest det til glasset med klemmen.

5.

Dyp den små til mellomstore pensel inn i bollen med olivenolje. Gli den langsomt over linje på glasset der du vil kutte først (det hjelper med å smøre området).

6.

Ta tak i glassklipperen og plasser den på olivenoljen. Linj det opp så godt du kan, og sakte klemme kutteren. Gjør det beste du kan for å lage en fast rett kutt, hold den fast slik at ingenting faller eller går. p> Fjern klemmen og rettetanget. Sett det på den neste linjen der du vil kutte. Sikre det. Gjenta trinn 6 for så mange kutt du må lage på den siden av glasset. Deretter holder du på enten side av glasset og sakte trekke oppover for å sette press på de kuttede områdene helt til de knuses k.

Gjenta trinn 6 og 7 for de andre sidene av glasset, kutte langs diagrammets linjer.

9.

Hvis glasset vil ikke kutte langs diagrammet med disse trinnene, det kan hende at du må bringe stykket inn i en profesjonell glasskutter. Skjære glass med et diagram er vanskeligere enn å bare kutte bølget eller ovalt glass, fordi du må følge nøyaktige linjer og holde dem rett. Det krever ekstrem presisjon og tålmodighet. Sørg også for at du har de riktige sikkerhetsforsyningene.