Hvordan lage barn 'takk kort

 

1.

Lær barna å velge byggepapiret de vil bruke til deres takkort.

2.

Vis barna hvordan å brette papiret i halv for å lage et stort kort, eller i halv om igjen for å lage en mindre. Mindre kort passer til en konvolutt i kort størrelse.

3.

Lær barn å bruke markører til å skrive 'Takk' på en kreativ måte over forsiden av kortet. De kan velge å tegne boblebokstaver, bruke kursiv eller skrive bokstavene ved hjelp av alternerende farger eller motiver.

4.

Oppfordre barna til å dekorere forsiden av kortet med bilder, klistremerker eller glitter lim. Når kortet er tørt, be barna om å dekorere innsiden av venstre deksel, kanskje tegne et bilde av elementet eller hendelsen som de uttrykker takk.

5.

Har barn skriv en takknemme på innsiden av høyre deksel på kortet, adresser den tiltenkte mottakeren ved navn og detaljere hva det er de er takknemlige for.

6.

Spør barna å skrive en spesiell melding på baksiden med ordene 'Made especially for you by', etterfulgt av navnet deres.

Tips og advarsler

  • Tillat barna dine skal være kreative. Målet er å lage et originalt stykke som gjenspeiler innsats og individualitet, ikke å lage et kort som kan selges i en butikk.
  • Alternativene for å lage barn 'takk kort er uendelige, med motiver begrenset kun av kunstforsyninger og fantasi. Å lage takkekort kan lære barn å være takknemlige og nådige mot andre. Hjemmelagde kort uttrykker mer hjerte enn kjøpekort.