Hvordan spare penger på kunstforsyninger

 

1.

Først gjør du en liste over hva du trenger. Dette vil gi deg en bedre ide om hvor du skal se.

2.

Mitt første skritt er alltid å sjekke priser på nettet. Se på flere nettsteder som Dick Blick, Cheap Joes, Pearl og andre. Få på postlister og blikk gjennom e-post / papir legger til salg og tilbud på ting du bruker regelmessig. Hint: De fleste kunstforsyningsbutikker driver salg rundt begynnelsen av semestertiden (januar / februar og august / september).

3.

Vurder bruk av studentkvalitetsmaterialer. Noen studentkvalitetsmaterialer er vesentlig dårligere, men hvis du bare gjør raske skisser, er det ikke viktig! Noen studentkvalitetsmaterialer er faktisk virkelig god kvalitet, så sjekk dem ut.

Når det er sagt, vær ikke redd for å investere i gode materialer til kunstverk du vil vare. Hvis du skal tilbringe mer enn en time på stykket, må du investere i god kvalitet arkivpapir og kvalitetsmaterialer.

4.

Tenk utenfor boksen. For Tegningsmaterialer, sjekk den lokale kontorforsyningsbutikken. Ikke bare har de noen hobby-type forsyninger, men de har også ofte utkast til forsyninger som ofte er gode for å tegne - spesielt fine grafittlinjetegninger! Det er også en god kilde til billig bondepapir for å lage raske skisser og oppvarming. Du kan også finne store ruller håndflatepapir på steder som dette som kan være nyttige for å dekke arbeidsområdet eller bruke til storskala skisser.

5.

Prøv Warehouse Stores som Costco, Sam's Club, eller Smart og Final på jakt etter ting som plastskjeer, beholdere eller papirruller. Det finnes et bredt utvalg av matkvalitet og rengjøringsmateriell som også fungerer for kunstmaterialer.

6.

Sjekk rabattbutikker, butikkbutikker og dollarbutikker. Vær villig til å repurpose elementer for å passe det du trenger. Noen ganger kan du ha en enklere tid å lage et verktøy du trenger enn å kjøpe det fra en nettbutikk. Ikke vær redd for å eksperimentere med gjenstander ... ved å bruke odde kjøkkenmaterialer for å spre maling, kan du gi deg en malingeffekt du aldri får med en standard badgerbørste!

7.

Se din egen søppel. Ja, jeg sa det. Hvis du er interessert i utskrift, farging eller papir som gjør deg, vil du ofte trenger små beholdere med lokk. Snarere enn å gå og bruke mye penger på dem, hvorfor ikke repurpose containere fra cottage cheese, yoghurt eller andre matvarer med lokk som du allerede har kjøpt? Gjenbruk klær som ikke er iført klær eller stoffbaserte prosjekter (som dyner eller softies).
Før du kaster det i søppel, spør deg selv om det kommer til å være brukbart i din kunstøvelse eller håndverksrom! Dette vil spare deg for penger.

8.

Hjemmeforbedring og maskinvareforretninger er en av mine favorittkilder for ut av eskematerialene. Disse stedene er et skulptørens paradis. Wire, tre, verktøy, metall deler, maskinvare, blikk blinker, lys sett, og så videre og så videre. Hvis du er en maler, kan du kjøpe Masonite eller en god kvalitet plywood boards å male på. Hvis du ikke har saga hjemme, vil de ofte kutte for deg (det kan være en ekstra kostnad involvert i dette). < /p>

9.

Yard Salg kan være en annen gullgruve. Se etter gamle apparater, gamle klær for interessante klistremerker av stoff, gamle malerier og bilder (gjenbruk rammen). Noen ganger er det også elementer som kan tas fra hverandre og gjenbrukes i skulptur og installasjon. Yardsalg har ofte noen av de beste prisene rundt - så det er verdt å kjøre og grave. Snakker om å grave ...

10.

Vurder dumpster dykking og Ally cruising. Nøklene her, ikke gå inn i et område som er låst eller hvor tegn er lagt ut, og ikke dump søppel ut av dumpsteren. Vær også lei av mat fra slike kilder, mer enn en butikk i min egen området er kjent for å belegge kastet mat med blekemiddel eller andre kjemikalier for å holde dyr og menneskefangere ut av søppelet. Men du kan finne gode, faste kunstmaterialer på denne måten. I mitt område skyver folk også ut i ørkenen. miles av hovedveiene i ubeboede områder, så vel som innenfor de samme områdene som lokale dumper er gode steder å se.

Gi venner og slektninger kjennskap til at du gjør kunst og villig til å ta med noe materiale de ikke bruker eller villig til å dele med. Ikke tøffe dem, bare gjør det kjent. Du vet aldri hva som kommer opp omtrent rett når du trenger det. Dette er spesielt nyttig når du reiser for svært spesifikke ting.

12.

Registrer deg for ditt lokale freecycle-kapittel. Freecycle er en flott organisasjon for å gi bort og finne gjenstander gratis (og er en god kilde til interessante ting å lage kunst). Bare husk å lese og følge reglene og være høflige. Når du får noe fra Freecycle, er noen i utgangspunktet å gi deg en gave. Vær nådig.

13.

Hvis alt annet feiler, gjør du selv. Hvis du leter etter noe du ikke finner eller ikke har råd til, kan du undersøke om det ville være mulig å gjøre det selv. Dette kan spare deg for penger eller gi deg bedre kvalitet enn du vil finne andre steder, og det er en fin måte å gjøre verktøyene dine personlig. Det er lettere å være veldig knyttet til noe når du har gjort det selv!

Tips og advarsler

  • Ikke vær redd for å tenke utenfor boksen når du ser på internett. Noen ganger kan du få bedre priser hvis du er villig til å se på uventede steder.
  • Undersøk nye nettsider før du handler for å sikre at de er anerkjente.
  • Prøv å kjøpe fra nettsteder som ikke har plasseringer innenfor din stat. Det sparer deg på salgsskatt.
  • Vurder å komme sammen med noen venner og kjøpe i bulk. Du kan få bedre priser og dele store mengder blant flere personer.
  • Hvis du har materialer eller gjenstander du ikke bruker, bør du også vurdere å oppgi dem på Freecycle. Husk at ting vi forteller barna i julen, 'Det er bedre å gi enn å motta.
  • handle rundt. Bare fordi du har en favorittbutikk betyr det ikke at den alltid har de beste prisene.
  • Bruk butikkuponger, men bruk ikke over på andre varer når du gjør det. Mange håndverksbutikker har gode kupongavtaler for å bringe deg inn i butikken, men du vil ikke spare penger hvis du bruker det på en rekke andre ting du ikke trenger. Ta med hjelp hvis du trenger det for å holde deg disiplinert.
  • La folk få vite hva du leter etter og se om de vet et godt sted å få et godt kjøp.
  • Vær bestemt. Noen ganger er det så enkelt som å kjøpe viskelærere på Wal
  • Mart i stedet for Art Supply-butikken (og lagre femti cents en viskelær) og andre ganger er det mye mer komplisert, men det vil være til nytte for deg til slutt å ikke gi opp.
  • Respekter lokale lover når du vurderer scavenging eller dumpster dykking. La ting være så rene eller mer enn du fant dem, ikke misligholde, og hvis noen ber deg om å forlate med respekt, gjør du det. Hvis du er respektløs, vandaliser eller argumenterer med personen som er ansvarlig for området, kan du møte straffesaker og være i fysisk fare. Det ødelegger det også for resten av oss, så bruk hodet og sinnet ditt!
  • Vær forsiktig med dyrelivet når du skiller ut i landlige eller ørkenområder.
  • Ikke stjele . Ikke bare er det dårlig karma og en budbringer, den kan lande deg i fengsel eller med bratte bøter, og til slutt vil det ikke spare deg for penger, vil det?
  • være forsiktig med gjenbruk av gjenstander som er kjemisk forurenset eller ruttet. Billighet er ikke verdt helsen eller livet ditt.
  • Med dagens økonomiske vanskeligheter er måter å spare penger på alles radar- og buzzword-liste. Men som kunstner, søker vi alltid etter måter å spare på. Kanskje du er ny nyutdannet, eller en crafter / hobby artist eller en sparsommelig tenkt kunstner som er på utkikk etter noen enkle måter å spare penger på kunstforsyninger.