Hvorfor endrer Evergreens ikke farge i høst?

 

Winter Tree Threats

Den største trusselen for trær om vinteren er ikke kaldt, det tørker ut av fuktighet i luften. Trær må kunne tilpasse seg vinterens tørrhet for å overleve.

Løvfiskvannsbeskyttelse

Bredtrær trær mister mye vann gjennom bladene. I høst, fotosyntese og produksjon av klorofyll (kjemikalien som gjør bladene grønne) stopper, utsetter bladene 'naturlige røde, gule og appelsiner. Bladene faller av og dør, og bremser det viktige vanntapet.

Evergreen Vannvern

Evergreen løv har et voksaktig ytre belegg som holder fuktighet. Også mange har små, tett rullede blader, noe som betyr mindre overflate og færre porer, noe som fører til mindre fuktighetstap.

Evergreen Sunlight Preservation

Har færre og mindre blader gjør evergreens til å utnytte små mengder sollys. Evergreens produserer begge klorofyll og utfører fotosyntese hele vinteren, selv med minimal lyseksponering.

Betraktninger

Fordi evergreens vokser nye blader mens flere år er verdt bladene, er det fortsatt på plass, virker det som om treet aldri endres. I virkeligheten er de eldste blader på treet vanligvis gule, dø og kaste hver år. Fordi de forblir grønne og friske gjennom hele året, har evergreens lenge vært et symbol på håp og evig liv. Det er flere grunner til at disse karakteristiske trærne er i stand til å forbli grønn om høsten og til og med gjennom vinterens harde måneder.