Slik lager du en metallisk slag effekt i Adobe Illustrator

 

1.

Skriv noe. I dette eksemplet har jeg ganske enkelt skrevet A + på min kunstbrett. Velg typeverktøyet og skriv inn ønsket ord. Velg skrift og størrelse fra verktøylinjen øverst på skjermen. Gi ditt ord en fyllfarge, hvis du vil. På dette punktet må du ikke legge til et slag til din type.

2.

Lag oversikter. Velg ditt skrevet ord og slå det til et Adobe Illustrator-objekt. Dette gjøres ganske enkelt ved å velge Type ~ Opprett oversikter (Shift + Ctrl + O) fra rullegardinmenyene øverst på skjermen. Nå er ordet ditt et objekt og kan ikke lenger redigeres som type.

3.

Ungroup og legg til et slag. Når du slår din type inn i en oversikt, blir hele ordet gruppert. For å oppgradere teksten din i Adobe Illustrator, gå ganske enkelt til rullegardinmenyen øverst på skjermen og velg Object ~ Ungroup (Ctrl + Shift + G). Nå kan du jobbe med hvert brev individuelt. Legg til et 10-punkts slag fra Stroke-paletten (Ctrl + F10) til det første bokstaven i den mørkeste fargen du vil bruke.

4.

Legg til flere slag. Fra menyen på paletten Utseende (Shift + F6) i Adobe Illustrator, velg Legg til nytt slag. Dette vil gjelde et nytt slag over toppen av den gamle. I berøringspaletten, gjør dette nye slag 9 poeng og farg det litt lettere enn det forrige.

5.

Legg til enda flere slag. Gjenta ovennevnte prosess til de nye strøkene er nede til 1 punkt og den lyseste fargen du vil bruke. Snart begynner du å se din metalliske slag effekt ta form.

6.

Fullfør ordet. Selvfølgelig vil det være kjedelig å gjenta denne prosessen for hvert brev i ditt ord. Heldigvis har Adobe Illustrator et verktøy som betyr at du ikke må. Kontroller at ditt første bokstav er valgt. Fra paletten Grafiske stiler (Shift + F5) velger du ikonet for ny grafisk stil. Dette vil legge et lite firkant med Din nye stil i alternativene. Bare velg de andre bokstavene dine og klikk enkelt på det lille firkanten for å bruke metallet ditt til de resterende bokstaver.

Tips og advarsler

< li> Du trenger ikke å bruke et 10-punkts slag. Du kan velge et hvilket som helst formatstrekk du vil ha, så lenge du kan redusere de ekstra slagene forholdsmessig.
  • Tastaturgenveier kan noen ganger være raskere, en gang du blir vant til dem.
  • Når du oppretter skisser på din type, er den ikke lenger redigerbar som type. Det blir et Adobe Illustrator-objekt.
  • Når du bruker Adobe Illustrator-programvaren, kommer det en stund når du ønsker å få tak i et ord eller et brev som ser metallisk ut. Effekten vil gi uttrykk for dybde og personlighet. Problemet er at det ikke finnes noen enkelt klikkmetode for å gjøre dette. I denne veiledningen vil jeg vise deg hvordan du kan lage et slag har et metallisk utseende i Adobe Illustrator.