DIY Hydrogen Gas Generator

 

Konstruksjon

Bygg en HHO-generator på flere måter, forutsatt at du har nøkkelkomponentene. Først trenger du en beholder. Beholderen kan variere i størrelse, avhengig av hvordan du skal bruke generatoren, men kvartsstørrelsesbeholdere fungerer bra fordi de er enkle å konstruere og installere på små steder. Du kan bruke en kvart-størrelse PVC-beholder eller til og med en mason-krukke. Du kan også koble flere HQ-generatorer i flere størrelser sammen i en matrise for å produsere mer hydroksy. Når du har valgt beholderen, fyll den med destillert vann. Destillert vann vil inneholde færre sporstoffer og vil derfor produsere hydrogen og oksygen mer rent. Tilsett en liten mengde natron til vannet for å fungere som katalysator for elektrolyse.

Stakk en rekke rustfrie stålplater sammen med muttere og bolter for å sikre platene og noen skiver for å skape mellomrom mellom dem. Fest stakken av platene til beholderen slik at platene er nedsenket i vannet. Plattene vil fungere som elektroder. For å produsere HHO må du ionisere vannet ved å lade elektrodene med 12 volt elektrisitet. Dette kan gjøres på flere måter, med batteri, solcellepanel eller startbryter i bilen. Den elektriske strømmen fører til at platene tar på alternerende positive og negative ladninger, noe som får dem til å fungere som elektroder og skaper et vakuum inne i beholderen. Positive elektroder tiltrekker negative partikler og negative elektroder tiltrekker positive partikler. Vannet ioniserer deretter og vannmolekylene splittes i molekyler av hydrogen og oksygen. Disse molekylene rekombinerer i HHO med vann som et biprodukt. HHO bobler seg til toppen av beholderen der den brukes som drivstoff.

Den vanligste bruken av en HHO-generator er som drivstoffkilde i biler. HHO-gass blir matet direkte inn i motoren der den brenner med en betydelig høyere hastighet enn bensin, noe som gir økt drivstofføkonomi for kjøretøyet. Det er imidlertid også mulig å bruke HHO på noen måte som andre brennbare gasser brukes, forutsatt at Du har mulighet til å presse den inn i en beholder eller bruke den som den er generert. For eksempel kan en spesielt nyttig person enkelt konvertere en forbrenningsaggregatgenerator til en HHO-strømgenerator. Vanngeneratorer produserer ikke hydrogen, da det ville være utrolig usikkert. I stedet produserer de hydroksy (HHO), som er et stabilt, men brennbart molekyl bestående av to hydrogenatomer og ett oksygenatom. Hydroksy er en gass produsert når vannmolekyler splitt fra hverandre og rekombinere på grunn av ionisering. HHO er en svært effektiv kilde til brennbar energi. Det beste av alt er det eneste biproduktet av hele prosessen, vann. Vanngeneratorer er enkle å bygge, og du kan konstruere dem fra husholdningsmaterialer uten noen spesielle verktøy eller kunnskap.