Slik forbedrer du digital utskrift

 

1.

Korrekte digitale fotografier som er for mørke. Inne i Adobe Photoshop-programmet åpner du bildet som du synes er å skrive for mørkt. Klikk på fanen med tittelen 'Bilde' øverst på skjermen. Når rullegardinlisten vises, klikker du på 'Lysstyrke / Kontrast' -fanen. Skyv lysstyrkefeltet slik at du kan se en forskjell i lysstyrken på bildet. Skyv kontrastlinjen litt høyere for å redusere fading som lysstyrken bar forårsaket.

2.

Korrekte digitale fotografier som er for lyse. Åpne det digitale bildet du føler er for lys. Klikk på kategorien 'Bilde', og velg 'Lysstyrke / Kontrast' fra rullegardinlisten. Juster lysstyrken til den ser mørk nok ut og øk kontrasten litt. Dette vil korrigere et bilde som vises for lys når du skriver ut.

3.

Rett uklare digitale fotografier. Åpne det digitale bildet som er for uklart. Klikk på fanen med tittelen 'Filter' øverst på skjermen. Klikk på 'Sharpen' fra rullegardinlisten. En sideliste vises. Klikk på 'Skarpe' fra sidelisten. Hvis du vil at bildet skal skarpere enda mer enn det, gjentar du prosessen. Når sidelisten vises, klikker du på 'Skjær mer' fra sidelisten.

4.

Juster skriveregenskapene. En annen måte å korrigere bildeproblemer på er å justere egenskapene inne i skriveren. For å gjøre dette, klikk på 'Start' -menyen på datamaskinen din, og dobbeltklikk på 'Kontrollpanel.' Kontrollpanelvinduet vises. Klikk på 'Skrivere og telefakser.' Velg skriveren du vil bruke fra listen. Et skrivervindu vil dukke opp. Klikk på 'Skriver' -fanen, og velg 'Egenskaper' fra rullegardinlisten. Egenskapsboksen vises. Under kategorien 'Generelt' klikker du på kategorien 'Utskriftsinnstillinger.' Velg 'Farge' -fanen øverst. Under denne kategorien kan du justere metning, lysstyrke og fargetone på skriveren din.

Utskrift av digitale fotografier kan være en effektiv og logisk løsning for å skrive ut filmfotografier. Noen ganger kan digitale fotografier ende opp med å ikke se helt riktig ut, og det kan virke for kjedelig, for mørkt eller uklar når du skriver dem ut. Heldigvis er det noen få enkle måter å korrigere digital utskrift for å hjelpe deg med å skrive ut skarpe, lyse og vakre bilder. Du trenger et program som Adobe Photoshop-programmet, som du finner i hvilken som helst programvarebutikk og dine digitale fotografier.