Hvordan jobbe med Corkboard i Art

 

Klipp ut korkstykke

1.

Legg ut korkplaten på en flat overflate. Fordi du vil bruke et blad, kan det hende du vil bruke en overflate du ikke har det til å bli litt ripet.

2.

Tegn ut formen du vil kutte. Hvis du trenger en ide for formen du vil opprette, eller du ikke er komfortabel med å tegne frihånd, se ressursene nedenfor for en gratis online stencil database. Disse sjablongene kan skrives ut og enkelt spores på korkplaten.

< p> 3. Bruk et knivblad for å kutte ut figurene dine. Korkplaten er generelt tynn, så det krever bare lavt, jevnt trykk for å gjøre kuttene. Avhengig av tykkelsen på korkplaten du kan til og med bruke sakse til å gjøre større kutt.

4.

Skumle av ujevne kanter eller overflødig med barberbladet ditt eller et smugbrett. Disse stykkene du klipper ut, kan males , eller dekket av stoffer som skal brukes i kunst og håndverk prosjekter.

Andre Cork Board Prosjekt Ideer

1.

Drei korkplaten på et easel eller legg deg flatt på bordet ditt. Mal dine kunstverk som du ville på et vanlig lerret fordi korkplaten er veldig porøs, kan det hende du må bruke flere strøk for å oppnå dine ønskede farger. Tykkere maling som akryl eller tempera er ideell for korkplater.

2.

Deksel med stoff for øyeblikkelig veggkunst. Klipp ønsket stoff av stoffet til korkmaterialets størrelse, og stift på plass med en stiftpistol. Stifter fjernes lett, slik at du kan bytte stoffdekselet til korkbrettet ditt så ofte eller sjeldent som du velger.

3.

Pin elementer til korkplaten din for å lage en collage. Tross alt blir corkboard ofte brukt som et sted å pinne opp notater og viktig informasjon. Du kan bruke dette praktiske formål i en fin kontekst ved å feste elementer, tekstiler, papirer eller noe for å lage en en-of-a-kind tredimensjonal collage kunstverk.

Corkboard er et meget allsidig materiale som kan brukes til endeløs mengde kunstprosjekter. Den kan kjøpes i tynne, unframed firkanter som er perfekte for kutting eller maling for bruk i kunstprosjekter. De kan også kjøpes innrammet og klar til å henge, noe som gjør dem til perfekte dofter for dine enestående slagverk. Ikke bare er corkboard et veldig allsidig materiale, det er en relativt billig en som kan kjøpes fra en hvilken som helst håndverksbutikk.