Bil Batterier Vs. Golf Cart Batterier

 

Beskrivelse

Både bil og golfbil batterier er basert på en felles bly-syre design. Inne i en solid plastbeholder, nedsettes et sett med kjemisk behandlede blyplater i en svovelsyreoppløsning. Den kjemiske reaksjonen mellom bly og syre gir en sterk elektrisk strøm.

Bruk

En bil bruker batteriet for å starte motoren. Når bilen er startet, går den på bensin. Golfbilene er avhengige av batteriene som den eneste strømkilden.

Spenning

Bil- og småbatterier er nesten universelt 12 volt. De fleste drivstoffdrevne kjøretøyer Bruk ett batteri, selv om en diesel kan ha to. Golfbilene stole på flere 6- eller 8-volts batterier i serie for totalt 36 eller 48 volt.

Kuldeforsterker

Bilbatterier ble designet for å leverer en stor strøm i en kort periode, nok til å få bilen påbegynt. Den tekniske termiske kuldebryteren (CCA) brukes til å vurdere batterier. Individuelle golfbilbatterier er ikke ment å produsere de store strømene bilbatteriene gir.

Dyp syklus

Du kan kjøre en golfbil til det meste av batteriladningen er borte. Dette kalles dyp syklusbruk. Disse batteriene har tykkere blyplater som kan håndtere dype utladninger. Hvis et bilbatteri er utladet mye under 20 prosent av sin kapasitet, er den permanent skadet. Blybatterier, som først ble introdusert på slutten av 1800-tallet, leverer nok strøm til å være praktisk i biler og små elektriske biler. De to bruksområdene krever litt forskjellige batteridesign. En standardbil trenger en sterk strøm i bare noen få sekunder. En golfbil trenger langvarig kraft.