Hvordan kutte bølget glass

 

1.

Sett på hanskene og beskyttelsesøyet. Sørg for at området der du skal skjære glasset, er trygt og langt unna ting som kan ødelegge eller bli skadet av flygende glass.

2.

Finn et solidt nivå overflaten i ditt trygge område og dekke det med et tykt håndkle. Legg glasset på denne polstrede overflaten.

3.

Fest den rette kanten til glasset med en klemme. Sikre den rette kanten direkte ved siden av det nøyaktige stedet hvor du vil kutte glasset.

4. Bruk penselborsten til å påføre et tynt lag olivenolje til stedet der du skal gjøre kuttet. Dette bidrar til å smøre området.

5.

Ta tak i glasskutten og gjør en fast kutt på stedet du vil ha bølget glass å kutte. Pass på at du holder glasset fast slik at det ikke flyr hvor som helst. Fjern klemmen og den rette kanten. Deretter holder du på hver side av glasset og trekker oppover, slik at kuttet har trykk på den nedover.

6.

Bruk glass tanger, om nødvendig, for å bryte glasset på enkelte steder. Hvis det bølgete glasset fortsatt ikke går i stykker, er det mulig at du kanskje må ta med den til en glassbutikk og ha en profesjonell gjør det med større maskiner.

Tips og advarsler

< / p>
  • Vær forsiktig når du slår bølget glass og bruk hansker og vernebriller.
  • Kutting tykt bølget glass kan være vanskelig og bør bare gjøres av noen som har erfaring i det området, samt de riktige sikkerhetsforsyningene. Det krever et par forsyninger, og kan bidra til å lage glassstykker som skal brukes i andre vinduer, kunstprosjekter eller glassmaleri.