Hvordan lage en ring ut av papir

 

Vanlig ring

1.

Bestem størrelsen på papiret som trengs. En mindre finger trenger mindre papir. Du kan starte med et større stykke og justere båndstørrelsen på slutten om nødvendig. Origami papir er normalt hvitt på den ene siden og en farge på den andre, noe som kan bidra til utformingen av ringen. Hvis du bruker vanlig papir, kan enten to forskjellige farger limes sammen eller et stemplet design kan brukes på det. Begynn med et rektangel på 8 x 2 1/4 inches.

2.

Brett rektangelet i lengderetningen, men ikke helt i halvparten. Tillat en liten 1/8 tommer øverst. Brett det lille stykket ned over toppen stykket som bare ble brettet opp til det. Fold rektangelet igjen i lengden halvveis.

3.

Mål ca 3 1/2 tommer inn fra venstre side. Fold rektangelstykket oppover, og opprett en trekant der den er brettet.

4.

Sett inn den lengre siden som fortsatt er lengde ut til høyre rundt i en sirkel som passer opp med trekant stykke. Dette bestemmer størrelsen på bandet.

5.

Brett det vertikale stykket fra trekanten ned over lengdestykket som ble viklet rundt det. Nå brett det opp under bandet som er opprettet og deretter tilbake over toppen.

6.

Ta overdelen fra båndet og brett bakover over stykket der trekanten ble dannet. Legg gjerne inn dette stykket bak kvadratet for å holde det på plass.

7. Legg til noen dekorasjoner, klistremerker eller glitterlim som ønsket.

Jewel Style Ring

1.

Klipp et stykke papir til et rektangel 5 med 1 1/4 tommer. Denne designen vil vise seg bedre hvis papiret er to forskjellige farger, en på hver side.

2.

Brett rektangelet i halv lengde. Brette. Fold hver side i lengderetningen til midtfoldet og utfolde.

3.

Brett høyre side halvveis over til venstre side. Vend loddrett.

Fold hvert øverste hjørne til midtfoldkroken, og gjør to trekanter (ligner på folding av fly).

5.

Litt utfold og fest midtveiset innover på hver side av trekanter, og skape punkt og krøll.

6.

Vend venstre og høyre side til midtveismarkeringen. Gjenta på den andre siden.

7.

Brett lengden side opp over triangeldelen, krysse den under de nyopprettede trekanter. Gjenta dette på den andre siden.

8.

Vri brikken over og hold fingeren i boksen opprettet. Plasser ut toppen slik at den danner en oppreist boks.

9.

Koble de lange stykkene ved å skyve den ene inn i den andre. Dekorer ringen som ønsket med klistremerker, frimerker eller glitterlim.

Tips og advarsler

  • Prøv alle forskjellige typer papir og størrelser.
  • Folding papirobjekter kan være en fin måte å holde unge opptatt. Ulike typer papir kan brukes til å få alle typer mønstre, bilder og teksturer, og holde barn opptatt med å lage forskjellige typer ringer. Dette er også en fin måte for et lite barn å kunne lage en gave å gi bort.