Hvordan lage en tagpenn

 

1.

Fjern lim fra limpinne. Fjern også plastpinnen som sitter i midten av pinnen og holder limet på plass. Skyll beholderen grundig ut.

2.

Rul en ball av Blu Tack og sett den inn i limstangen. Trykk på Blu-tappen ordentligt fast på bunnen av limpinnebeholderen med en penn. Dette er for å forhindre blekklekkasje.

3.

Fyll limpinnebeholderen om en tredjedel av veien med maling tynnere. Jo mer tynnere du bruker, desto dypere blir blekkene dine når du bruker pennen.

4.

Fyll limpinnebeholderen en tredjedel av veien med blekk.

5.

Sett limstickbeholderen til side og kutt ut en del av det myke klutlignende materialet fra tavlebrettet. Seksjonen som kuttes ut, skal være omtrent 5x1x1 / 4 inches.

6.

Rull viskelertøyet som et teppe så tett som mulig, og sett det inn i limpinnebeholderen. Det burde være en fin passform. Når det er satt inn, bør toppen av kluten strekke seg litt utover toppen av limpinnebeholderen.

7.

Rist pennen kraftig og hold den på oppsiden for en stund til Tillat at blekket kommer til pennens overflate.

Tips og advarsler

  • Hvis du har problemer med å få blekk til å nå pennens overflate, prøv å fukte spissen med vann.
  • Vandalisme er ulovlig.
  • Graffiti er en form for kunst som innebærer merking av offentlige eller private steder med ord eller bilder. En av de mest allestedsnærværende formene for graffiti er 'taggen'. Dette er når en kunstner skriver sin moniker på et synlig sted ved bruk av enten markør eller spraymaling. Markøren kalles vanligvis en tagpenn.