Hvordan ta vare på skifer Tyrkia samtaler

 

1.

Slip skiferflaten på samtalen med 220 til 240 grit sandpapir. Sand i en retning bare. Bruk aldri en sirkulær bevegelse eller en frem og tilbake bevegelse når du sliper, da dette kan skade skiferflaten og hindre deg i å lage realistiske lydende kalkunsamtaler.

2.

Snu strikkespissene med et Emery-brett for å fjerne overflatesvikt og olje. Sand bare i en retning.

3. Legg ditt skifer kalkunanrop i en pose eller en plastpose for å holde den ren og tørr. National Wild Turkey Federation anbefaler at du lagrer skiferanropet ditt på et kjølig, mørkt sted for å unngå vridning.

Tips og advarsler

  • Prøv å bruke det grove side av en ren Scotch-Brite-pute i stedet for sandpapir.
  • Snu samtalen og strikkeren før hver bruk for å få de beste resultatene. Hvis du bruker anropet flere ganger i løpet av dagen, kan det hende du vil sand det mer enn en gang.
  • Unngå å røre overflaten på skiferanropet med fingertuppene, og unngå å bli våt. Dette kan forstyrre utførelsen av samtalen.
  • Mange jegere bruker skifer kalkunsamtaler i et forsøk på å tiltrekke seg en kalkun innen skyting. Hvis skiferens overflate blir smidig fra oljene i huden eller annen forurensning, kan det forstyrre måten det lyder på. Regelmessig vedlikehold og vedlikehold av denne typen anrop er nødvendig for optimal ytelse.