Slik tar du klasser for Sand Art

 

1.

Ta en leksjon fra Chip Cooper, kjent som Sandman, og basert i Port Aransas, Texas. Han tilbyr leksjoner fra en halv dag til lengre i sandskulptur, enten du er en person, familie eller bedrift. Han har vært sandskulptør i over 30 år og har vunnet lokale, regionale og nasjonale mesterskap i sandskulptur og har vært dommer i sandskulpturkonkurranser.

(361) 852-4216
(361) 658-4075
[email protected]

Little Joe's Smokehouse
200 W. Avenue G
Port Aransas, TX

2.

Gå til South Padre Island, nær den sørligste grensen til Texas og Mexico, for en sandslott leksjon med Andy Hancock, en australsk-født kunstner og skulptør. Han arbeider med opptil 10 personer om gangen på stranden, for $100 i timen.
Hans telefonnummer er (956) 433 9948, og hans e-postadresse er: [email protected].

3.

Les opp på sandskulptur. Detaljert veiledning om hvordan mestersandskulptører lager sine brikker er tilgjengelig på Harrisands nettsted: VM i sandskulptur.
Den årlige Harrisand Championships i Harrison Village, British Columbia, har blitt kansellert fra april 2009, men de kampanjer for å bli gjeninnført. Det har vert konkurranser mellom mesterbildere som Larry Nelson, som inkluderer en trinnvis veiledning for å skulpturere på hans nettside, og Michel de Kok.

4.

Ta en klasse fra Sandaholics i Amsterdam, Nederland. De er et nederlandsk selskap som spesialiserer seg på sandkunst og skulptur.
Postbus 15161
1001 MD Amsterdam
Nederlandene
Tlf .: (088) 002 77 70
Faks: (088) 002 77 99
[email protected]

5. Les 'The Art of Sandcastling' av Ted Siebert, utgitt av Romar Books i Seattle, Washington.

Se en DVD om hvordan man lager sandkunst, av Sand Sculptors International. DVDen ble laget med mestersandskulptør, og president for Sand Sculptors International, Todd Vander Pluym.

Sandskulptur har flyttet fra slottforme på stranden til en fullblåst kunstform. Inntil nylig var det et årlig mesterskap med sandskulptur i British Columbia, tegning mester skulptører fra hele verden.
Det er en konsentrasjon av sandartister i Texas, spesielt på kysten og San Pedro Island, hvor kunstnere og sandskulpturer tilbyr sand kunstleksjoner på stranden. En sterk organisasjon finnes også i Nederland, for de som er villige til å gjøre en ferie rundt en sand kunst klasse. Men for de med mindre ferie tid eller ser ut til å trene på en strand i nærheten, er det alltid instruksjonsbøker og DVDer på denne fascinerende håndverket.