Fordelene ved brennende fossile brensel

  Til tross for bekymringer om fossilt drivstoffs manglende gjenbruk og deres bidrag til miljøforurensning, forblir brennende fossile brensler vårt samfunns primære metode for å skape energi. Fordelene ved å brenne fossilt brensel på dette punktet, ser ut til å oppveie ulempene, inntil forskuddene i vitenskap og teknologi endrer dette dynamiske, fossile brensler vil forbli de mest brukte energikilder.

Billig

Fossil brenselkilder er enkle å finne, ekstrahere og prosessere i forhold til mengden energi de produserer når du brenner dem. Rikelig Energi produsert av fossile brensler koster mindre å vurdere de store mengdene energi de kan generere. Lave energikostnader reduserer kostnadene ved produksjon, elproduksjon og Fossilbrensel genererer store mengder kraft fra relativt kompakte drivstoffkilder og kraftproduksjonsutstyr.

Transportable

Transport av fossile brensel fra wh Det er funnet at de er brukt av eksisterende infrastruktur: rørledninger, lastebiler, skip og tog. Fossile drivstoffdrevne installasjoner kan bygges på nesten alle steder som kan betjenes av rørledninger, sjøruter, veier eller jernbanelinjer. En stor mengde strøm kan genereres hvor du kan levere store mengder drivstoff.

Etablert

Bygging av produksjonsanlegg, kraftverk og transportsystemer som kjører på fossile brensler, er basert på lenge etablerte teknologier som praktisk talt alle De dyre forsknings- og utviklingskostnadene har lenge siden blitt betalt, slik at disse kostnadene ikke overføres til forbrukeren.

Mobil

Fossilt drivstoff er en ekstremt kompakt, pålitelig, praktisk og bærbar energikilde for å drive biler , skip, fly, tog og andre motorkjøretøyer.