Hvordan bestemme: Bakgrunn eller veggmaleri

 

1.

Det er mange muligheter du kan gjøre. Jeg vil gi deg litt nyttig informasjon om veggmalerier i forhold til tapet.

Muraler er tilgjengelige som veggpapir, dekaler, som stenciler og håndmalte. Stencils, veggpapir og jevne dekaler krever litt kunstneriske ferdigheter og selvfølgelig også litt tid. Ikke glem at du må shoppe til du finner det rette settet med dekaler eller stenciler. Men Internett er en god kilde og prisene er svært rimelige.

2.

Bakgrunn
Når du vet hva slags farger du leter etter, er det på tide å begynne å tenke på hvilken type tapet du vil bruke. Den type tapet som er pre-limmet med tapetlim vil bli mye lettere å bruke og vil være mindre rotete også.Det er enda gjenbrukbare bakgrunnsbilder som holder seg til meget glatte, rene vegger og kan brukes igjen og igjen. Før du starter, fjern alle negler, armaturer og bytte plater. Hvis veggen ikke er ' t glatt, fyll hull med spackling og sand eventuelle grove flekker og spackling når det er tørt. Hvis veggen tidligere har blitt papiret, fjern det gamle papiret og vask veggene med rengjøringsmiddel, med mindre du ikke kan fjerne det gamle papiret. I så fall må du snu kantene eller sømene og bruke en oljebasert maling. Hvis du finner veggen Det er ikke glatt, sand veggen, påfør et primerlag, og bruk en høyoppløselig vannoppløselig innemaling for veggen.

Bakgrunnen skal henges rett slik få et nivå for å bestemme hvordan du skal dele rommet. Merk retningslinjene med blyant. Hvis veggene dine har dekorativt tre på toppen og bunnen av veggen, ta av dem for å bruke tapetet. Du kan deretter bruke trehodet og fotbrettene for å gi rommet et mer profesjonelt utseende. I mellomtiden måle rommet og beregne hvor mye tapet du trenger. Deretter kutt papiret i riktig størrelse fra topp til bunn, og sørg for at mønsteret samsvarer med tilstøtende striper. For å sikre at du har nok bakgrunn, legg til noen få inches til målingen, slik at du vil være sikker på at du har nok. (kilde: pagewise.com)

4.

Muraler
Hvis du tror at dette er altfor mye det du er villig til å gjøre, er en håndmalt veggmaleri den annen betydelig løsning. Hvordan ville du fortsette?
Først må du finne en muralist hvis arbeid du liker, hvem du stoler på og hvem som ville være erfaren nok til å visualisere dine ideer på en vegg. Du kan spørre venner eller finne noen på nettet. Mange gode muralister har også nettsteder. Noen ganger finner du annonser der noen kunststudenter tilbyr sin tjeneste nesten gratis eller veldig billig. Hvis budsjettet ditt er svært lavt, kan det være bra med denne løsningen, men du må også vite at kvaliteten eller hvordan veggmaleriet vil vise seg, kan overraske deg på en negativ måte.
Den mest åpenbare muligheten er å ansette en erfaren profesjonell muralist som akkurat kan duplisere dine ideer, og han eller hun vil kunne gjøre et barnrom i 1-5 dager (avhengig av hvilken type design du velger). En enkel design som en strandscene, får i et landskap eller et tre i hjørnet med en blå, skyfri himmel over, bør gjøres om 1 dag. Det er riktig, om 1 dag. Du vil bruke mer penger, men se hva du vil få! Det kan også være en slags uventet overraskelse. Alt i alt er det verdt å ansette en pro i stedet for noen som fortsatt lærer.

5.

Men hvordan vet du om muralisten er god eller ikke? Det er faktoren 'duplisering' som bestemmer den. Og snakker om gode og dårlige vilkår , en god muralist kjenner ikke bare sine verktøy, han kan også kommunisere og er i stand til og villig til å forstå hva slags veggmaleri du tenker på. Fordi han gjør jobben for deg og hans mål er å ha en lykkelig kunde som vil referere han.
En veggmaleri er faktisk en veldig god løsning som gjør at rom ser ut til å se større, skaper en koselig atmosfære og en følelse av velvære.

Tenker du på ombygging av ditt hjem? Trenger du et nytt bad design eller spisestue utseende? Uansett hva du vil gjøre: Du trenger litt veiledning, slik at ditt remodelingprosjekt blir vellykket.