Hvordan forbedre akvarell maleri

 

1.

Få forsyninger som gjør det enkelt å gjøre mange små raske akvareller uten mye oppstyr. Et lommesett er best for det. Jeg nevnte Sakura Koi 12-lommeboksen fordi det er den mest praktiske jeg har brukt. 12 halvparter av god akvarell i velvalgte sterke farger med en pensel. Vannbørsten er viktig for rask og enkel trening. kan ikke få Koi-settet eller allerede ha et godt sett som en Yarka Professional eller Winsor u0026 amp; Newton panne sett, bare kjøp vannpenselen separat. Niji s vannbørste er også bra.

Kjøp eller lage en akvarelltidbok. Mine er en Moleskine skinnbunden en som datteren min kjøpte meg til bursdagen min i 2007. Hun hadde en og jeg virkelig beundret det. Du kan lage en billig en ved å få en billig ringbinder og et hullpunch. Deretter får du ark med 140lb akvarellpapir (studentpapir er 90lb og vil krangle mer enn den tykke 140lb-typen), kutte dem ned for å passe inn i bindemidlet og slå hull i dem. Du kan legge til så mange sider som du har papir til, fordelen med ringbinderen er at den kan være utvidbar. Et pluss er å få en med en vinduslomme på forsiden og tilbake, slik at du kan vise dine beste malerier som deksler.

3.

Fargelysene i akvarell settet ditt. Akvarelltidboken er det beste stedet å sette dette på fordi du vil alltid kunne finne fargekartene dine når du ser etter hvilke farger du skal bruke. Denne prøven er diagrammet for et annet 12 fargesett jeg eier, Winsor u0026 amp; Newton Artist Field Box som jeg bruker mest for å gjøre ACEOer og andre miniatyrer fordi penselen er så liten. Det er også den første halvsiden i min akvarelltidbok.

Når du har alle dine forsyninger lined up, som kan inkludere mer papir og typer akvareller enn jeg Du kommer til å bruke akvarelltidboken som en skissebok for å prøve ut det. Gå online og søk på YouTube for akvarell instruksjonsvideoer, det er mange gode. Jeg har oppført noen gode nettsteder for artikler og nedlastbare e-bøker også under Ressurser. Finn så mange gratis undervisningsmedier som du kan på nettet og prøv maleriene i dem. Hvis du ikke har nøyaktig samme farger, bruk nærmeste. Hvis du ikke har akkurat den samme børsten, improvisere eller hvis du virkelig vil prøve de som er ferdig med flatbørster, legg til en flat akvarellbørste til dine forsyninger. Niji gjør en flat vannbørste som kan gjøre det lettere.

5.

Få en god bok om Sumi-E japansk blekkmaling, min er 'Sumi-E Book' av Yolanda Mayfair. Dette skyldes at monokrom sumi-e teknikker vil utvide din ferdigheter i komposisjon, i forskjellige slagslag du kan gjøre på måter å se motivet og mest av alt, for å kunne forenkle et maleri for å gjøre det kraftigere enn å male i alle masete detaljer fra et bilde uten å filtrere dem i det hele tatt . Sumi-e-øvelsen forbedrer alles vannfarvemaleri. Gjør noen tradisjonelle asiatiske monokrome eller enkle flerfargete malerier som tar hensyn til den hvite plassen og ikke dekker hele siden. For denne øvelsen kan du bruke sider med lettere vekt 90 lb akvarellpapir fordi du ikke har å gjøre med massive vasker som kan klynge.

Som min sumi-e bok tyder på , prøv å snu hver strokeøvelse til et faktisk maleri. Start med ett slag for å prøve det, og bygg deretter på det for å lage hvilket som helst emne det tyder på. Dette er et kraftig inspirasjonsverktøy selv for eksperten. riper og maleri fra fantasi, befri deg fra streng realisme og frykt for fiasko. Jo oftere du gjør disse, vil flere av dem komme ut som flotte, vakre malerier.

7.

Paint hver dag hvis du kan. Det er derfor forsyningene inneholder en akvarelltidskrift og den enkleste lommeboksen på markedet. Det tar ingen tid å ta tak i den lille boksen og en journal, slå siden og male hva som helst på skrivebordet foran deg, eller hva som helst Det første slaget gjør at du tenker på. Bare skru opp børsten på reservoaret, la den klemmes for å starte vannet, ta en panne og begynn å male. Det er også lite og pakker opp like fort. Ta på forsyninger til jobben i løpet av uken og maling på din pause. En variant som er veldig nyttig for jakker eller kvinners håndvesker, er å få en 4 x 6 ' akvarellblokk eller pute for dine daglige malerier å bruke med lommeboksen. Du må kanskje sette det et sted trygt å tørke etter pause hvis dagens maling har en stor vask (blokkene er bundet på alle sider og mye bedre hvis du liker å gjøre store vasker), men å lære å male raskt er en god måte å komme over tøft og mangel på selvtillit. Jo oftere du maler, desto bedre får du, ikke tregere du maler.

8.

Start en gratis blogg eller bruk bloggen du må legge inn din daglige maleri . Det er ikke noe mer oppmuntrende på noe nivå av ferdighet enn å legge ut arbeidet ditt online og få kommentarer. Kommentarer er vanligvis oppmuntrende. Selv om du er en komplett nybegynner, vil du bare gjøre daglige malerier og blogge det, og vise deg og dine blogglesere hvor fort du går fremover - og nye malere går veldig fort med praksis og lesing. Hver gang du prøver en øvelse eller trinnvis prosjekt, du får bedre resultater. Å ha de daterte oppføringene vil vise deg hvor mye du har forbedret, og bloggleserne dine vil gjerne oppmuntre deg og merke alle forbedringer.

9.

Prøv andre akvarellbøker, spesielt på stiler du liker når eksperter gjør dem. Hvis du elsker de superrealistiske krystall- og sølvtypen stillbilder, får du en bok om å male sølv og krystall. Arbeid gjennom det sakte å gjøre alle øvelsene. Legg inn dem på bloggen din. Du vil finne ny inspirasjon og rikelig med skål. Jeg likte alltid Claudia Nice stilen med penn og blekk med akvarell - hun bruker noen ganger fargede penner, noen ganger svarte penner, ofte fine punktpennetekster og rike vasker. Jeg kjøpte endelig en av hennes bøker, Maleri med Akvarell, Penn og Blekk på Amazon og gjorde et glass papirvekt som sitter på skrivebordet mitt ved hjelp av stilen hennes. Jeg brukte det større Sakura Koi-settet som hadde en lys, ren oransje og ekstra rød og gult for denne.

Finn et godt kunstsamfunn som WetCanvas.com eller DeviantART hvor Du kan legge ut kunst regelmessig for kommentarer og kritikk. Sørg for at det er så varmt vennlig som det er oppmuntrende og at det er mange andre malere på ditt nivå - WetCanvas er veldig bra fordi nye nybegynnere alltid ser opp, forbedrer seg raskt, og mange fagfolk, inkludert forfattere av North Light bøker, deltar , undervise i klasser og gi tips. Uansett ditt nivå, vil du komme opp bedre enn noen og se opp til andre i deres spesialiteter - selv om du er en av de fagfolkene, vet du allerede at en annen artist inspirerer deg og gjør kjeften slippe med noe kul de postet. Mange kunststeder har også utfordringer og ber om fotofilmer for å gi deg ideer hvis du ikke er sikker på hva du skal male.

Lakk det du elsker. du kjøper hvis en annen artist gjorde dem bra, er det du skal prøve. Hvis du er i marinemalerier eller fyrtårn, gjør du fyr og seascapes. Hvis du elsker dyr, må du favorittfyret ditt igjen og igjen, forskjellige og forskjellige farger eller en serie av samme dyr. Hvis du liker portretter, gjør de menneskene du kjærlighet og skisse folkene du møter. Dine beste malerier vil alltid være de som betyr noe for deg - som strever etter noe fantastisk som er der i ditt hjerte og gjør det til papiret om flere påfølgende forsøk. Jeg elsker katter, alltid elskede katter, og har tilbrakt mange år å lære å male katter godt. Jeg skjønner ikke det, men den nyeste kattemaleriet jeg gjorde fra et utfordringsbilde på WetCanvas, oppført av duplikat av katten hennes. Opptatt inspirerte det beste kattemaleriet jeg noensinne har gjort. Oppretthold disse vanene, og etter hvert ser du på det beste maleriet du har gjort - fordi hvert maleri lærer deg noe, og noen ganger kommer de ut akkurat slik du ønsket dem. Dette gjorde definitivt. Kate sa u0026 quot; Det er henne! Det er min Opptatt ser rett på meg u0026 quot; da hun postet til den. Jeg følte meg så god, å vite hvordan jeg føler når noen kunstnervenner maler katten min, Ari. Glad maleri!

Tips og advarsler

  • Mal ofte. I helgene eller når du har tid, gjør flere malerier om gangen og spred ut de tidlige stadiene for å tørke mens du starter en annen. Dette er hvor det er praktisk å få tre eller fire små akvarellblokker bundet på alle fire kanter, spesielt hvis du liker å male ute.
  • Sketch and draw ofte. Læring å tegne nøyaktig hjelper en maler til å utvikle god observasjon og forstå former, teksturer, verdier og andre triks som er involvert i representativt maleri. Prøv å skissere med akvarellpennene, slik at når du maler over skissen, er linjene nært med farger du brukte og oppløst helt. Det kan hende du finner et sett med akvarellpennene og en pensel er alt du trenger for å male hva du liker når du vil.
  • Nyt prosessen. Vær oppmerksom på alt moro med det. Prøv forskjellige teksturer som å sette salt i våtmaling eller krumme plastposer På en vask. Spill med maling og det vil frigjøre kreativiteten din.
  • Prøv å bruke ugjennomsiktig akvareller, du kan blande den hvite pannen i Sakura-settet med noen av fargene for å gjøre en mer ugjennomsiktig detalj å sette over et mørkt område. Eksperiment med i t, det snakker ikke om det gir deg den effekten du vil!
  • Prøv å reservere hvite og lette områder ved å male nøye rundt dem.
  • Prøv å bruke maskefluid for å dekke lys og hvite områder å male fritt over dem, så ha dem reservert når du skaler det av.
  • Prøv akvarelladditivmedier som gummi arabicum eller Winsor u0026 amp; Newton Iridescent Medium for spesielle effekter. Se hva disse forskjellige tilsetningene gjør for et maleri. Winsor u0026 amp; Newton Lifting Medium kan males på før du maler og lar deg vaske hvite eller lette flekker etter tørking.
  • Prøv det på Yupo. Yupo akvarell 'papir' er polystyren teksturert for å holde pigment - farger er levende og briljante, de trenger ikke å suge i det hele tatt, så de holder seg så sterke som de så ut når de er våte.
  • Få en billig håndholdt blåser til å bruke til tørre trinn på et maleri, eller til og med å skyve malingen når den tørker. Du kan få gode effekter med en tørketrommel.
  • Ha det gøy! Prøv gale kombinasjoner som en blå og oransje maleri uten å blande eller overlappe, gjør en pop-art Warhol-stil som gjengir et bilde, prøv noe som ser interessant ut. Du risikerer bare et stykke papir som koster mindre enn en burger - og dine malerier vil en dag være så verdifulle de er verdt mer enn du har betalt for hele settet eller betaler mer enn jobben din!
  • Ikke vær redd for å få det perfekt. Prøv å gjøre det beste du kan, og vær stolt av fremgang i stedet, fordi det tar mer enn ett forsøk på å lære noe vanskelig og akvarellmaleri er svært utfordrende.
  • IKKE LICK BRUSHEN! Bare vær så snill. Det er veldig naturlig når du er barn og barns akvareller er trygt ugiftige - men voksne sett inneholder ofte giftige mineraler som kadmium, bly og kobolt. Det er bedre trygt enn beklager. Tren deg selv ikke slik at du børner børsten eller drikker skyllingen Vann, noensinne, så er du fri til å bruke strålende, kraftige farger som Cadmium Red i stedet for å slå seg ned for sin nontoksiske Hue. Ikke spiser maling! Noe! Ikke kast bort ødelagte malerier, selv om det er fryktelig. Tungt akvarellpapir, spesielt det gode 100\% rag akvarellpapiret, kan skylles av, tørkes og tørkes gjenbrukes som en farget bakgrunn for andre medier som pasteller eller fargeblyanter. Eller når det er skyllet, kan spøkelsesbildet og flekkene foreslå et helt annet maleri og inspirere deg til å skape noe vakkert med akvareller!
  • Ikke vær for lys med fargene dine. Hvis det ser riktig ut når det er vått, vil det tørke omtrent halvparten så lyst og se for lys. Bland fargene dine til å være omtrent dobbelt så mørk eller sterk som du vil ha dem, så når de tørker, ser de rett ut. Øvelsen vil vise deg hvor mye sterkere du skal blande dine spesifikke akvareller - noen merker er bedre enn andre for å holde glans når de er tørre. Yarka akvareller er sterke og trenger ikke å bli brukt for mye sterkere. Artistkarakterene er også sterkere. Gjør et 'tørt og vått' diagram, bland et parti som ser riktig ut når det er vått - gjør deretter en lapp Det ser ut som det våte lappet når det er tørt. Det tar litt flapping, men hjelper mye å vite hvordan din spesifikke maling vil se ut når den er tørr.
  • Alle kan lære å male i akvarell. Jeg oppførte denne artikkelen som enkel, fordi hvis du er en absolutt nybegynner, har du ingen steder å gå, men oppe. Du kan forbedre maleriet ditt lettere enn en ekspert. Akvarell er ikke et lett medium, men hvis du tar det i mange babysteg, finner du det praktisk og vakkert.